Ali Adakoğlu'nun kızı Merve Adakoğlu'nun mutlu günü!

Milat gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ali Adakoğlu'nun kızı Merve Adakoğlu ile Kerem Özkan sade bir törenle Üsküdar'da hayatını birleştirdi.

Sade bir törenle dünya evine giren Genel Yayın Yönetmeni Ali Adakoğlu'nun kızı Merve Adakoğlu ile Kerem Özkan, medya ve iş dünyasından birçok ismi ağırladı. Üsküdar Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirilen düğünde çiftin  nikahını ise İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini Mehmet Yazıcı, Sacide Nur Salman ve gazeteci yazar Ekrem Kızıltaş yaptı.

Kızıltaş, törenin ardından yaptığı konuşmada, nikâhın bir müftü tarafından kıyılmasına dikkat çekerek, geçmiş yıllarda zorlu badireler atlatan Türkiye’nin bugün geldiği noktayı göstermesi açısından bunun çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Genel Yayın Yönetmeni Ali Adakoğlu

Genel Yayın Yönetmeni Ali Adakoğlu

Yasemin.com ailesi olarak Adakoğlu ve Özkan ailelerini tebrik ediyor. Bu özel günün bir ömür boyu sağlık, saygı, huzur ve bereketle devam etmesini diliyoruz.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0