İranlı kadından Türkiye aşkı! Ay yıldız sevgisini işlediği kravat ve cüzdanla gösterdi

Van'da düzenlenen 13. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına İranlı Parvin Moghadarn yaptığı işlemelerle damga vurdu. Ay yıldız aşkını işlediği kravat ve cüzdanlarla gösteren Moghadarn, sergilediği işlemelerle dikkat çekti.

İpekyolu Expo Fuarcılık tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı' birbirinden farklı gösterilerle damga vurdu. 5 ülkeden 74 standın açıldığı fuarda İranlı Parvin Ghafari Moghadam Türk bayraklı işlemeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı işlemlerle ilgi gören Moghadam Türkiye'ye olan ilgi ve övgüsünü dile getirdi.

"FUARA GELİNCE ÖZEL BİR ŞEY YAPMAK İSTEDİM"

Kravat ve cüzdanın üzerine yaptığı ay yıldız işlemeleri ile ilgi gören Moghadam, Türkiye'ye olan ilgisi ve sevgisini dile getirdi.

İranlı kadının yaptığı ay yıldızlı işlemler

İranlı kadının yaptığı ay yıldızlı işlemler

Fuara hazırlanan ve birbirinden özel işlemeler yapan İranlı Moghadam, "Öncelikle Türk milleti ve Türk bayrağını sevdiğim için yaptım. Van’da düzenlenen Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na gelince özel bir şey yapmak istedim" dedi.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0