Kanal 7 program koordinatörü Nursel Tozkoparan Duman'a "Medya Başarı" ödülü!

Türkiye Kristal Ödülleri için düzenlenen görkemli organizasyon ile ödüller sahiplerine teslim edildi. Sanat ve basının üst düzey katılım sağladığı gecede bir ödül de Kanal 7'ye geldi.

Hizmet Organizasyon ev sahipliğinde Ferit Evgi ve Şeyhmus Gülerin organizatörlüğünde gerçekleşen Türkiye Kristal Ödülleri muhteşem ve görkemli bir geceyle sahiplerini buldu. Geceye sanat ve basın üst düzey katılım sağladı. "Medya Başarı" ödülünün sahibi Kanal 7 program koordinatörü Nursel Tozkoparan Duman oldu.

Nursel Tozkoparan Duman

Nursel Tozkoparan Duman

"HAK ETTİM ARTIK"

Ödül aldığı anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Duman o anlara "Meslekte 30 yılı devirdim. Ödülü hak ettim artık. Teşekkürler... " ve "Türkiye Kristal Ödülleri…Beni de ödüle layık gördüler...Teşekkürler Ferit ve Şehmuz…" notlarını düştü.

Nursel Tozkoparan Duman Türkiye Kristal Ödülleri

Nursel Tozkoparan Duman Türkiye Kristal Ödülleri

"Yılın Gündüz Kuşağı Dizisi" seçilen Kan Çiçekleri yeniden Times Square Meydanı'nda!

İLİŞKİLİ HABER

"Yılın Gündüz Kuşağı Dizisi" seçilen Kan Çiçekleri yeniden Times Square Meydanı'nda!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0