"Yılın Gündüz Kuşağı Dizisi" seçilen Kan Çiçekleri yeniden Times Square Meydanı'nda!

Cumhuriyet’in 100. Yılında düzenlenen 100. Yıl Marka Ödülleri’nde, "Yılın Gündüz Kuşağı Dizisi" ödülünü Kanal 7'nin dizilerinden biri olan Kan Çiçekleri aldı. Ödülün sahibi olan ve daha önce bir kez daha aynı meydana yayınlatılan sevilen dizi yeniden aynı meydanda gösterildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz aylarda 2. Kristal Şehir ve Başarı Ödülü'nü kazanan Kanal 7'nin sevilen dizisi Kan Çiçekleri ödüle doymuyor. Dizi, 13 Ekim'de Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de gerçekleştirilen ödül töreninde "Yılın Gündüz Kuşağı Dizisi" ödülünün sahibi oldu. Sevilen dizi aynı zamanda New York’un ünlü meydanı Time Square’deki barkovizyondan yayınlatılmıştı. Dizi ödül töreniyle ünlü meydanda yeniden yayınlatıldı.

Kan Çiçekleri

Kan Çiçekleri

YENİDEN TIMES SQUARE MEYDANI'NDA

"Yılın Gündüz Kuşağı Dizisi" ödülünü alan Kan Çiçekleri dizisinin ödülü alma anı Amerikalı bir hayran tarafından New York’un ünlü meydanı Time Square’deki barkovizyondan bir kez daha yayınlatıldı.

Kanal 7İLİŞKİLİ HABERKanal 7'nin Kan Çiçekleri dizisi Time Square Meydanı'nda!

NE OLMUŞTU?

Gecenin sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz yaparken. Kırmızı Halı’da da Şafak Tükle Uysal’ın olacağı ödül töreninde, aynı zamanda 100. Yıl Cumhuriyet konseri düzenlendi.

100 Yıl Marka Ödülleri

100 Yıl Marka Ödülleri

Kanal 7 program koordinatörü Nursel Tozkoparan Duman'a "Medya Başarı" ödülü!

İLİŞKİLİ HABER

Kanal 7 program koordinatörü Nursel Tozkoparan Duman'a "Medya Başarı" ödülü!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0