TRT Ortak yapımı 'Öğretmen' filminin vizyon tarihi belli oldu!

TRT Ortak yapımı 'Öğretmen' filminden müjdeli haber! Güçlü senaryosu ve yönetmeniyle dikkatleri üzerine çeken komedi filminin vizyona giriş tarihi kararlaştırıldı. Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini mizahi bir dil ile konu alan komedi filmi, tayininin çıkması ile hayatı değişen bir ilkokul öğretmeninin başından geçen olayları anlatıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini konu alan 'Öğretmen' filmi 20 Ekim'de seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe taraftarı bir ilkokul öğretmeninin Trabzon'a atanmasını konu alan film öğretmenin başından geçen olayları mizahi bir dille anlatıyor. Oyuncu kadrosunda; Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Buse Sinem İren ve Ulaş İnan Torun gibi birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı filmin senaryosu Yılmaz Okumuş'a ait. Beyaz perde için hazırlanan filmin yapımcı ve yönetmenliğini ise Bilal Kalyoncu üstleniyor. 

Öğretmen filmi afişi

Öğretmen filmi afişi

TRT Ortak yapımı 'Öğretmen' filminin çekimleri Trabzon'da gerçekleştirildi. Fenerbahçe taraftarı bir ilkokul öğretmeninin tayininin Çaykara'ya çıkmasıyla değişen hayatını ve bu süreçte yaşadıklarını konu alan filmin başrol oyuncusu ise ünlü komedyen Önder Akçıkbaş oldu.

Önder Akçıkbaş

Önder Akçıkbaş

"FANATİK BİRİYİM"

Çaykara'daki çekimler sırasında set ekibiyle eğlenceli vakit geçirdiğini dile getiren Önder Akçıkbaş, verdiği röportaj ile filme dair düşüncelerini anlattı. Röportajı sırasında film hakkında bilgi veren Önder Akçıkbaş; "Tayin olan öğretmen benim. Koyu Fenerbahçe taraftarıyım tribünde faal olarak bulunan. Kimi zaman Trabzonsporla ilgili yanlış şeyler söylemiş ve bu İnstagram'a yüklenmiş görüntüleri olan bir adamım. Fanatik biriyim ve bu Tabzon'da ortaya çıkıyor." dedi

Necmi Yapıcı

Necmi Yapıcı

"AİLECEK İZLENEBİLEN İŞLER YAPIYORLAR"

Şimdiye kadar TRT'nin birçok projesinde yer aldığını belirten oyuncu Necmi Yapıcı, bu konu hakkındaki memnuniyetini dile getirdi. Necmi Yapıcı; "TRT  işlerinin arkasına duran tabii ki bir devlet kanalının olmasının verdiği güçle de işlerine sahip çıkan, her zaman ailecek izlenebilen işler yapıyorlar." şeklinde konuştu. 

Hami Mandıralı

Hami Mandıralı

EFSANE FUTBOLCU DA FİLMDE YER ALDI!

20 Ekim'de vizyona girecek filmde Trabzonspor tarihinin en çok gol atan futbolcusu Hami Mandıralı da konuk oyuncu olarak yer alıyor. 

İşte, 'Öğretmen' filminin tanıtım videosu; 

Türkiye'nin Oscar adayı oldu! Kuru Otlar Üstüne filminin konusu ne?

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin Oscar adayı oldu! Kuru Otlar Üstüne filminin konusu ne?
Galası gerçekleştirilen TRT ortak yapımı “Kare Takımı: Gizemli Ada” adlı film büyük ilgi gördü

İLİŞKİLİ HABER

Galası gerçekleştirilen TRT ortak yapımı “Kare Takımı: Gizemli Ada” adlı film büyük ilgi gördü

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0