2024 yılında vizyona hangi filmler girecek? 2024 yılının heyecanla beklenen filmleri

Aksiyondan drama, korkudan komediye kadar pek çok türde yapım, güçlü hikayesi ve yıldız oyuncu kadrosuyla önümüzdeki yıl izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eğer siz de sinema dünyasının rengarenk dünyasında keyifli saatlere kucak açmak istiyorsanız mutlaka bu filmleri listenize eklemelisiniz. Peki 2024'de hangi filmler vizyona girecek? İşte detaylar...

Pek çok heyecana ve yeniliğe kucak açtığımız 2023 yılının sonuna yaklaşırken, şimdiden gelecek yıl için planlar yapmaya başladık bile. Nefes kesen manzaralarıyla çekiciliğini gözler önüne seren seyahat rotaları, tadı damakta kalan birbirinden leziz yemekler ve her sayfasında yeni bir macera sunan kitaplar... Her anını dolu dolu geçirmek isteyen birçok kişi için birçok seçeneğin göz kamaştırdığı 2024 yılı aynı zamanda sinema tutkunları için de ufukta yepyeni filmleri barındırıyor. Gelin, 2024 yılında izleyiciyle buluşacak ve vizyon tarihi belli olan dikkat çeken yapımlar...

En iyi korku filmleri hangileri? Kalp ritminizi değiştirecek en iyi korku filmleri İLİŞKİLİ HABEREn iyi korku filmleri hangileri? Kalp ritminizi değiştirecek en iyi korku filmleri

  • JOKER: FOLİE A DEUX 

Batman’in bir numaralı düşmanı ve Gotham’ın kötü adamı Joker'in hikayesini beyaz perdede izleyenlerle buluşturmaya hazırlanan "Joker: Folie à Deux", Oscar ödüllü 2019 yapımı Joker filminin devamı olacak.

Joker

Joker

Todd Phillips'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı yapımda ikonik Harley Quinn karakterini ise Lady Gaga oynuyor. Karanlık bir hikaye işlendiği ve müzikal ögelerin baskın olduğu yapımın müziklerini Ödüllü besteci Hildur Guðnadóttir üstleniyor.

Joker Folie à Deux

Joker Folie à Deux

4 Ekim 2024 tarihinde vizyona girmesi beklenen film hem Lady Gaga fanları hem de Joker hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Joker Folie à Deux filminden kareler

Joker Folie à Deux filminden kareler

  • KUNG FU PANDA 4 

Daha ilk filmiyle dünya çapında geniş hayran kitlelerine ulaşan "Kung Fu Panda" serisi 7'den 70'e herkesin en sevdiği animasyonlar arasında yer alıyor.  Kocaman sevimli bir pandanın Kung Fu adı verilen dövüş sanatına gönlünü kaptırmasını macera dolu hikayelerle gözler önüne seren film serisinin 4'üncü filmi 8 Mart'ta vizyona girmeye hazırlanıyor. 

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

Mike Mitchell'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan gibi pek çok usta isim tarafından seslendirilen karakterlerin yanı sıra Akuma isimli bir kötü karakterin dahil olması ve bu karakteri dünyaca ünlü rap sanatçısı Eminem'in seslendirmesi bekleniyor.

Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4

  • TERS YÜZ 2

Pixar'ın en beğenilen filmlerinden biri olan "Ters Yüz", insanların günlük yaşamlarında düşüncelerine ve eylemlerine rehberlik eden beş temel duyguya (neşe, üzüntü, korku, öfke ve iğrenme) sahip olduğu bir dünyayı izleyenlerle tanıştırmıştı. 2016 Oscar'larında en iyi animasyon filmi ödülünü kazanan başarılı yapım, küresel gişede 800 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek dünya çapında bir fenomene dönüştü.

Ters Yüz

Ters Yüz

Büyük beğeni toplayan filmin ikincisinin çıkacağını müjdeleyen yapım ekibi, vizyon tarihi 14 Haziran 2024 olarak belirlenen "Ters Yüz 2"de Riley'in hikayesinin devamını anlatacak. Yeni duyguların da dahil olacağı ikinci filmde Riley, artık yetişkinliğe geçiş yapmanın sancısını yaşayan bir ergen olarak karşımıza çıkacak. 

Ters Yüz 2

Ters Yüz 2

  • DEADPOOL 3

Amerikan yapımı aksiyon-komedi türündeki süper kahraman filmi olan "Deadpool" ilk olarak 2016 yılında sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı. Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı yapım, 3 Mayıs 2024 tarihinde üçüncü filmiyle vizyona girecek. 

Deadpool

Deadpool

Yönetmen koltuğunda "The Adam Project" ve "Free Guy" filmlerini yöneten Shawn Levy'nin oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Hugh Jackman, Morena Baccarin,  Matthew Macfadyen ve Emma Corrin yer alacak.

Deadpool 3

Deadpool 3

Öte yandan Wolverine rolüne geri dönen Hugh Jackman'ın çizgi romanlardaki sarı kostümü bu filmle ilk kez giymesi hayranları heyecanlandırdı.

Deadpool 3 filminden kareler

Deadpool 3 filminden kareler

  • CAPTAİN AMERİCA: BRAVE NEW WORLD

The Incredible Hulk, Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War ve The Falcon and The Winter Soldier'ın devamı olarak sinema tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanan "Captain America: Brave New World"26 Temmuz 2024'te vizyona girecek.

Captain America Brave New World

Captain America Brave New World

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Kaptan Amerika'sı ise Anthony Mackie olacak. Kaptan Amerika'nın maceralarını gözler önüne seren yapım, hem aksiyon hem de heyecan dolu dakikalar yaşamak isteyenlerin mutlaka listesinde yer almalı. 

Kaptan Amerika

Kaptan Amerika

  • GODZİLLA X KONG: THE NEW EMPİRE

Adam Wingard'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Godzilla x Kong: The New Empire filmi, heyecan ve maceranın iç içe geçtiği bir olay örgüsünü beyaz perdede izleyenlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Godzilla ve Kong'un karşı karşıya gelmek yerine bir arada hareket edeceği yapımda, ikili ölümcül bir düşmana karşı omuz omuza verecek. 

Godzilla x Kong The New Empire

Godzilla x Kong The New Empire

12 Nisan 2024 tarihinde vizyona girecek olan film, mutlaka listenizde yer almalı!

Godzilla x Kong The New Empire filminden kareler

Godzilla x Kong The New Empire filminden kareler

  • DUNE: PART TWO

Amerikalı ünlü yazar Frank Herbert'ün dünya çapında büyük yankı uyandıran romanından uyarlanan "Dune: Çöl Gezegeni"nin ilk bölümünün ardından pek çok kişi ikinci film için heyecanlı bir bekleyişe girdi.

Dune Part Two

Dune Part Two

Başrollerini Timothée Chalamet ve Zendaya'nın paylaştığı yapımın kadrosunda Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin ve Javier Bardem gibi ünlü isimler yer alıyor. İlk filmdeki isimlerin yanı sıra bu filmde ilk kez, İmparator Shaddam IV rolünde Christopher Walken, Prenses Irulan rolünde Florence Pugh, Lady Margot rolünde Léa Seydoux ve Feyd-Rautha Harkonnen olarak Austin Butler da izleyenlerin karşısına çıkacak. Film 15 Mart 2024 tarihinde vizyona girecek.

Dune Part Two filminden kareler

Dune Part Two filminden kareler

İYİ SEYİRLER!

Cilt neden yağlanır? Yüz yağlanması nasıl engellenir?

İLİŞKİLİ HABER

Cilt neden yağlanır? Yüz yağlanması nasıl engellenir?
Ekim ayı ev dekorasyonu nasıl yapılır? Sonbahar ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Ekim ayı ev dekorasyonu nasıl yapılır? Sonbahar ev dekorasyonu
Snow White (Pamuk Prenses) severlerine müjdeli haber! Filmden ilk görüntüler

İLİŞKİLİ HABER

Snow White (Pamuk Prenses) severlerine müjdeli haber! Filmden ilk görüntüler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0