Snow White (Pamuk Prenses) severlerine müjdeli haber! Filmden ilk görüntüler

Disney'in yeni filmi Snow White filminden hayranlarına müjdeli haber! Snow White (Pamuk Prenses), 1937'de yapılan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'in live-action versiyonu olacak. 2025'te vizyona gireceği planlanan filmden ilk kareler geldi. İşte detaylar...

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler (1937) filminin live-action versiyonu olacak olan Snow White filminden ilk görüntü yayınlandı. 1920'lerin güçlü animasyon rüzgarı birçok klasiklerin doğumuna sebep olmuştu. Micky Mouse, Donald Duck, Peter Pan gibi bir sürü klasikleşen çizgi filmlerin doğduğu dönemde Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler de bir hayli etki uyandırmıştı. Dünyaca sevilen ve klasik yöntemlerle çizilip hareketlendirilen filmin son dönemde yeni bir versiyonla ekranlara geleceği biliniyordu. Animasyon klasiklerini live-action versiyonlarıyla yeniden sinemaya taşıyan Disney'in son filmi Snow White (Pamuk Prenses) filminden ilk kare yayınlandı.

disney filmleri

disney filmleri

28 Ekim Dünya Animasyon Günü nasıl ortaya çıktı? İlk Animasyon nasıl yapıldı?İLİŞKİLİ HABER28 Ekim Dünya Animasyon Günü nasıl ortaya çıktı? İlk Animasyon nasıl yapıldı?

SNOW WHİTE FİLMİNDEN İLK KARE YAYINLANDI

Film, Klasik Pamuk Prenses hikayesinden farklı olacak. Yeni versiyonda Pamuk Prenses, babasının hayalindeki lider konumuna yükselecek. Pamuk Prenses rolünü oynayacak olan Rachel Zegler, Latin kökenli olduğu için bir kesimin tepkisini çekmişti. İlk kez Latin kökenli birinin Pamuk Prenses rolünde oynayacağı filmin, 21 Mart 2025 tarihinde vizyona gireceği planlandı. Kötü Kraliçe rolünü Gal Gadot ve Avcı rolünü Ansu Kabia'nın üstlendiği filmi Marc Webb yönetiyor.

snow white filminden ilk kare

snow white filminden ilk kare

1937'de yayınlanan Orjinal Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filmi, Disney'in ilk uzun metrajlı animasyon filmi olma özelliği taşıyor. Orijinal versiyondan yaklaşık 85 yıl sonra, Pamuk Prenses yeni versiyonuyla tekrar beyazperdede yer alacak.

 
2024 yılında vizyona hangi filmler girecek? 2024 yılının heyecanla beklenen filmleri

İLİŞKİLİ HABER

2024 yılında vizyona hangi filmler girecek? 2024 yılının heyecanla beklenen filmleri

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0