2023 kasım ayında vizyona girecek filmler nelerdir? Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?

Kasım ayının gelişiyle sinema tutkunları yepyeni filmleri izlemek için soluğu sinema salonlarında alıyor. Komedi, korku, aksiyon, dram, animasyon ve dram türündeki pek çok filmin vizyona gireceği bu ayda öne çıkan filmleri sizler için mercek altına aldık. İşte, detaylar...

Sonbahar mevsiminin son ayı olan kasım, serin havaların eşlik ettiği sıcacık duygularla bizleri karşılıyor. Sararan yapraklar ve pencerelerden süzülen yağmur damlalarının adeta görsel bir şölen oluşturduğu kasım ayında, boş vakitlerimizi genellikle kapalı alanlarda geçirmeye özen gösteriyoruz. Kimi zaman arkadaşlarımızla sıcacık bir fincan kahve eşliğinde sohbet ediyor kimi zaman bambaşka diyarlara yolculuk etme imkanı tanıyan kütüphanelerde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor kimi zaman da sinema salonlarında mis gibi kokan patlamış mısır eşliğinde yepyeni filmleri izlemenin tadına varıyoruz. Eğer siz de sonbahar demek film keyfi demek, diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz demektir! Gelin, kasım ayında vizyona giren en iyi yapımlara birlikte göz atalım.

2023 Ekim ayında vizyona girecek filmler nelerdir? Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?İLİŞKİLİ HABER2023 Ekim ayında vizyona girecek filmler nelerdir? Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?

  • ATATÜRK

Atatürk film afişi

Atatürk film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.11.2023

SÜRE: 72 DAKİKA

TÜR: BİYOGRAFİ

Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak hazırlanan "Atatürk" filmi, son dönemlerde birçok sinema tutkununun heyecanla beklediği yapımlar arasında zirveye adını yazdırıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına odaklanan yapımın ilk bölümü olan "Atatürk 1881 - 1919" kısmında Mustafa Kemal'in çocukluk günlerinden milli mücadeleye uzanan basamakları tırmandığı dönemler konu ediliyor. 

Atatürk filmi

Atatürk filmi

Necati Şahin'in senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Atatürk rolünde ise neredeyse tüm görünümünü film için değiştiren Aras Bulut İynemli yer alıyor. 

Atatürk filminden kareler

Atatürk filminden kareler

Songül Öden, Sarp Akkaya, Mehmet Günsür, Esra Bilgiç, Berk Cankat, Darko Perić ve Celile Toyon gibi pek çok ünlü ismi kadrosunda barındıran Atatürk filmi 3 Kasım'dan itibaren sinemaseverlerle buluşacak. 

  • THE MARVELS

The Marvels film afişi

The Marvels film afişi

VİZYON TARİHİ: 09.11.2023

SÜRE: 105 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

2019 yılında vizyona giren "Captain Marvel" filminin devamı niteliğinde olarak görülen "The Marvels", hem aksiyon hem de fantastik filmlerden hoşlananlar için harika bir yapım. Yönetmen koltuğunda Nia DaCosta'nın oturduğu yapımın başrollerinde Zawe Ashton, Samuel L. Jackson ve Brie Larson yer alıyor.  

The Marvels filminden kareler

The Marvels filminden kareler

9 Kasım'da beyaz perdede izleyenlerle buluşacak olan filmde Carol Danvers yani Captain Marvel, despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri kazanır ve Yüce Zeka'dan intikam alır. Ancak yaşanan beklenmedik bir olay sonucu Carol, dengesi bozulmuş bir dünyanın yükünü sırtlanır ve görevi gereği bir Kree devrimcisine bağlı anormal bir solucan deliğine gönderilmesi, hayatını baştan aşağı değiştirecektir. Burada Carol'un güçleri, bir Jersey City hayranı olan Kamala Khan yani Ms. Marvel ve Carol'ın ayrı düştüğü yeğeni S. A. B. E. R astronotu olan Captain Monica Rambeau ile karışır. Bu sürpriz üçlü birlikte hareket ederek kainatı kurtarmak için büyük bir çaba içerisine girecektir.

  • ASLAN HÜRKUŞ 3: ANKA ADASI

Aslan Hürkuş 3 Anka Adası film afişi

Aslan Hürkuş 3 Anka Adası film afişi

VİZYON TARİHİ: 10.11.2023

SÜRE: 91 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

TRT Çocuk'un mucit kahramanı Aslan'ın animasyon türündeki üçüncü sinema filmi olan "Aslan Hürkuş 3: Anka Adası", göklerdeki macerayı hız kesmeden izleyenlerle buluşturuyor. Yapımcılığını Murat Kaya'nın, yönetmenliğini Sinan Güngör, Halil Öztürk ve Semih Turalı'nın üstlendiği filmin müzikleri ünlü şarkıcı Ferman Akgül'ün imzasını taşıyor. 

Aslan Hürkuş 3 Anka Adası filminden kareler

Aslan Hürkuş 3 Anka Adası filminden kareler

ANKA, bilimsel çalışmalar yapan Fikret isimli bir bilim insanıyla Ege Bölgesi'ndeki bir adada görevdedir. Yanında teknik işleri halleden on beş drone yer almaktadır. ANKA ve Fikret'in yürüttüğü çalışmalar adaya bir gök taşının düşmesiyle alt üst olur. Gök taşının yaydığı manyetik alanla dronelar canlanır ve ANKA'ya karşı cephe alır. Droneların lideri Yusufçuk, ANKA dahil tüm uçan araçları kendi emrine almak ister ve diğerlerine ANKA'yı yakalaması için emir verir. Onlardan kaçarken hasar gören ANKA'nın imdadına Aslan, Hürkuş, Mehmet, Eren ve Zeynep yetişecektir. Bir grup çocuğun, bir bilim insanı ve iki uçan aracın, drone'ları durdurmak için öncelikle iş birliği ve beraber çalışmayı öğrenmeleri gerekecektir.

  • BİR DÜŞÜŞÜN ANATOMİSİ

VİZYON TARİHİ: 03.11.2023

SÜRE: 150 DAKİKA

TÜR: DRAM

Dünya prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'nin sahibi olan "Bir Düşüşün Anatomisi", bir evliliğin dinamiklerini mercek altına yatıran bir psikolojik gerilim film olarak karşımıza çıkıyor. "Birinin özel hayatı başkasının cehennemidir" fikrinden yola çıkarak olay örgüsü işlenen filmin yönetmen koltuğunda Justine Triet oturuyor ve başrollerinde Samuel Theis, Sandra Hüller, Jehnny Beth gibi yıldız isimler yer alıyor. 

Bir Düşüşün Anatomisi filminden kareler

Bir Düşüşün Anatomisi filminden kareler

Fransız Alpleri'nde bir kulübede kocası Samuel ve görme engelli oğluyla izole bir yaşam süren Alman yazar Sandra'nın yaşamına odaklanan filmde Samuel yüksekten düşerek ölür fakat soruşturma sonucunda ölüm nedeninin intihar mı kaza mı olduğu kesinleşmeyince Sandra cinayet suçlamasıyla tutuklanır. Samuel'in cevapsız sorularla dolu ölümünün sorgulandığı mahkeme süreci, çiftin çalkantılı ilişkilerinin de derinine inen rahatsız edici ve tatsız bir psikolojik yolculuğa dönüşür.

  • KOLPAÇİNO 4 4'LÜK

VİZYON TARİHİ: 24.11.2023

TÜR: KOMEDİ

3 filmden oluşan ve bir döneme damga vuran "Kolpaçino" film serisi, 7 yıllık hasretin ardından 4'üncü filmi olan "Kolpaçino 4 4'lük" ile 24 Kasım'da beyaz perdede izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül gibi birbirinden ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı serinin yeni filminde İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil'de rol alıyor.

Kolpaçino 4 4lük filminden kareler

Kolpaçino 4 4lük filminden kareler

Önceki hikayelerde kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşmaya karar veren Özgür'ün hikayesini konu edinen filmin yönetmenliğini Kamil Çetin üstlenirken filmin senaryosunu Şafak Sezer kaleme alıyor.

  • FREDDY'NİN PİZZA DÜKKANINDA BEŞ GECE

Freddynin Pizza Dükkanında Beş Gece film afişi

Freddynin Pizza Dükkanında Beş Gece film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.11.2023

SÜRE: 110 DAKİKA

TÜR: KORKU

"Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece", gece vardiyasında çalışan bir güvenlik görevlisinin yaşadığı korku dolu bir hikayeyi konu ediyor. Freddy Fazbear's Pizza, fantezi ve eğlencenin hayat bulduğu bir aile restoranıdır ve sorunlu bir güvenlik görevlisi olan Mike Schmidt, burada çalışmaya başlar.

Freddynin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden kareler

Freddynin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden kareler

Gece vardiyasında çalışan Mike, işinin kolay geçeceğini düşünür ama Mike işteki ilk gecesinde, gece vardiyasının üstesinden gelmenin sandığı kadar kolay olmayacağını anlar. Gecenin karanlığı çöktüğünde, karanlık ve ölümcül bir sır ortaya çıkar; animatronik bebekler canlanır ve psikopat katillere dönüşür.

Freddynin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden kareler

Freddynin Pizza Dükkanında Beş Gece filminden kareler

Başrollerinde Piper Rubio, Josh Hutcherson ve Elizabeth Lail'in yer aldığı yapım, heyecan ve korkuyu aynı anda beyaz perdede izleyenlerle buluşturuyor.

İYİ SEYİRLER, İYİ EĞLENCELER!

Yüzünüzdeki lekeleri ve yanık izlerini gideren cevizli zeytinyağı karışımı!

İLİŞKİLİ HABER

Yüzünüzdeki lekeleri ve yanık izlerini gideren cevizli zeytinyağı karışımı!
Dilan Polat ve Engin Polat'tan ilk itiraf geldi! İfadesinde ağlayarak anlattı: Aylık gelirim…

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ilk itiraf geldi! İfadesinde ağlayarak anlattı: Aylık gelirim…
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0