Daha ilk bölümden niyeti belli oldu! Sakla Beni dizisinde büyük skandal

Sakla Beni dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in yer aldığı dizi daha ilk bölümden skandala imza attı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sakla Beni dizisi dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kelebek’in başrollerini paylaştığı dizinin daha ilk bölümü olmasına rağmen, özellikle çocuk karakterler arasındaki zorbalık büyük bir tepkiye neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda Kızılcık Şerbeti dizisinin gerdek gecesi sahnesiyle resmen aile yapısının ahlakı değerlerini normalleştirmeye yönelik yaptığı yayınlara karışık RTÜK tarafından rekor ceza almasına rağmen dizinin yayınlarına devam etmişti. Sakla Beni dizisindeki daha ilk bölümden yayınlanan skandal görüntüler de şimdi de çocukların ahlaki değerlerini bozmaya yönelik. 

Dizinin ilk bölümünde Naz, Mete ve İncila’nın yıllar önceki halleri ekrana getirildi. Ancak özellikle çocukluk sahnelerinde (ve hatta yetişkinliklerinde de) Naz'ın İncila'ya zorbalığı daha ilk bölümden pes dedirtti. Naz Mete'yi "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun..." sözleriyle yanına çekti. Ardından ise İncila’nın şaşkına döndüğü gösterildi.

Naz’ın çığlık atmasının ardından anne ve babaları odaya girdi. Naz’ın yerde yattığı sırada babasının Mete’den hesap sorduğu anlar ekrana geldi. Tepki toplayan sahne ile ilgili sosyal medyada "Diyecek bir şey bulamadım", "Bu kadarı da olmaz", "Reyting uğruna bu yapılmaz", "İnanmıyorum", "Sözün bittiği yerdeyiz" yorumları yapıldı.

İŞTE TEPKİ ÇEKEN O SAHNE:

Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi ile bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi ile bir araya geldi!
Kraliçe Camilla para taşımasının yasak olduğunu unuttu! Pazarda ortada kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Camilla para taşımasının yasak olduğunu unuttu! Pazarda ortada kaldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 20

Esereser 5 ay önce

Bu dizi RTÜK tarafından yasalanmali böyle rezillik olmaz. Kızılcık şerbeti omer yalı çapkını bu dizilerde aynı binlard yasaklanmali lütfen seyretmeyelim

Toplam 1 beğeni

Misafir 5 ay önce

Bu ülkenin ahlakını medya ile bozdular.

Ertuğrul 5 ay önce

Starı izlemiyorum nerde ahlaksızlık varsa Fox TV show star D gibi belli kanallarda hiç boş yok birisinde biter diğerinde başlar Sanki aynı yerden yonetiliyorlar

kerem 5 ay önce

Tv 8 de başlayacak aşka düşman diziside aynı böyle bişe yok asla evlenme yok erkekler uçkurunun peşinde gibi söylemler ile evlilik ve aile gibi kutsal bir müesseseyi iğrenç bir şeymiş gibi gösterip gençlerin aklını karıştırıyorlar rtük tüm bu tarz dizi ve filmlere acilen çözüm bulmalı

Caymsz 5 ay önce

Seyretmeyin

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun