Kraliçe Camilla para taşımasının yasak olduğunu unuttu! Pazarda ortada kaldı

Kral III. Charles ile eşi Camilla Parker Bowles, resmi görüşmeler için Kenya'ya gitti. Burada pazar gezerek Noel alışverişi yapan Kraliçe Camilla'nın parası bitince, asistanı devreye girmek zorunda kaldı.

Geçtiğimiz eylül ayında annesi Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından tahta çıkan Kral III. Charles, mayıs ayında Westminster Abbey'de gerçekleşen görkemli bir törenle taç giymişti. İngiltere Kralı III. Charles ve eşi Kraliçe Camilla, resmi görüşmeler için Kenya’ya gittiler. Bir süredir orada olan Kral ve Kraliçe, Nairobi’deki bir pazarı gezdi.

Noel alışverişi yapan Kraliçe Camilla, yerel halk tarafından tasarlanan bilezik ve kolyeleri satın alarak mücevher tutkusunu gösterdi.

ASİSTANI TAZGAH TEZGAH DOLAŞMAK ZORUNDA KALDI!

Ancak battaniye, sepet, el kremleri ve kaju yağı da satın alan Kraliçe, yanında yeterli nakit parası olmadığını detayını bir an için unuttu. Yaptığı alışverişler 4 bin Kenya şilini tuttu, ama Camilla’nın yanında bu alışverişi tamamlayacak parası kalmadı.

Bunun üzerine Kraliçe'nin yardımcısı, tezgah sahiplerini dolaşıp ücretlerinin kalanını daha sonra ödemek üzere bilgilerini almak zorunda kaldı.

YANLARINDA PARA TAŞIMALARI YASAK!

Kraliçe I. Elizabeth'in hükümdarlığından bu yana İngiliz kraliyet ailesinin üyelerinin yanında para taşıması yasaktı. Kraliyet ailesinin yanlarına para almama sebebi ise o günlerde madeni paraların mikrop ve böcek barındırdığının düşünülmesiydi.

Bu kuralı ortadan kaldıransa geçen yıl hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth olmuştu. Elizabeth her zaman yanında taşıdığı küçük çantanın içine birkaç pound koyuyor ve bunu da gittiği yerlerde bulunan yardım amaçlı dernek ya da kurumlara veriyordu.

Daha ilk bölümden niyeti belli oldu! Sakla Beni dizisinde büyük skandal

İLİŞKİLİ HABER

Daha ilk bölümden niyeti belli oldu! Sakla Beni dizisinde büyük skandal
Ekonomik krizden dert yanmıştı! Demet Akalın kızına 10 bin TL'lik bebek aldığını söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Ekonomik krizden dert yanmıştı! Demet Akalın kızına 10 bin TL'lik bebek aldığını söyledi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Turan 6 ay önce

aa siz para öder miydiniz çalın çırpın sömürün ne uğraşıyorsunuz!!!!