Emine Erdoğan'dan Özbekistan paylaşımı!

Geçtiğimiz günlerde BM yetkililerinin ve farklı ülke bakanlarının da katılımcısı olduğu Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Liderler Zirvesi için Özbekistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, orada gerçekleştirilen faaliyetlere dair sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Emine Erdoğan; "Değerli dostum Ziroat Mirziyoyeva’ya samimi ev sahipliği için teşekkür ediyorum."

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi için ziyarette bulunduğu Özbekistan'dan paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşım ile Liderler Zirvesi ziyaretleri sırasında Özbekistan Taşkent'te kendilerine ev sahipliği yapan Özbekistan Devlet Başkanı’nın eşi Ziroat Mirziyoyeva'ya ayrıca teşekkürlerini ileten Emine Erdoğan, Dünya Çocuk Günü kapsamında düzenlenen 'Çocuklar ve Gençler İş Başında - Orta Asya'da İklim Değişikliği Uluslararası Forumu'nda lider eşleri ile bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Özbekistan'da katılım sağladığı etkinliklere dair görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Emine Erdoğan, Özbekistan Devlet Başkanı’nın eşi Ziroat Mirziyoyeva'ya yönelik teşekkürlerini, "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi için ziyaret ettiğimiz Taşkent’te bizi ağırlayan Özbekistan Devlet Başkanı’nın eşi, değerli dostum Ziroat Mirziyoyeva’ya samimi ev sahipliği için teşekkür ediyorum." sözleriyle aktardı. Emine Erdoğan'ın Özbekistan videosu sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Emine Erdoğan lider eşleri ile bir araya geldi! "Filistinli çocuklar hayattan koparılıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan lider eşleri ile bir araya geldi! "Filistinli çocuklar hayattan koparılıyor"

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0