Emine Erdoğan'dan Filistin İçin Tek Yürek paylaşımı! "Dayanışmamızı sürdürmekte kararlıyız!"

Bugün gerçekleştirilen 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nin basın toplantısına dair ayrıntıları, sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, yaptığı paylaşım sırasında "Gazze’de bir ur gibi günden güne büyüyen ve dünyamızı felakete sürükleyen nefret sarmalını engellemekle yükümlüyüz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliği yaptığı bugün gerçekleştirilen 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nin ardından tüm katılımcıları ile basın toplantısı düzenlendi. Sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen faaliyetlere dair sık sık paylaşım yapan Emine Erdoğan, İstanbul Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde düzenlenen basın toplantısına dair ayrıntıları paylaştı. Emine Erdoğan paylaşımı sırasında " 'Filistin İçin Tek Yürek' temasıyla bir araya geldiğimiz toplantıda, ortak görüş ve önerilerimizle oluşturduğumuz bildiriyi dünyaya duyurduk." şeklinde konuştu. 

Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi Basın Toplantısı

Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi Basın Toplantısı

"GAZZE’DE BİR UR GİBİ GÜNDEN GÜNE BÜYÜYEN NEFRET SARMALINI ENGELLEMEKLE YÜKÜMLÜYÜZ!"

Basın toplantısı sırasında zirve kapsamında hazırlanan ortak çağrı metnini okuyan Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Bugün İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz buluşmanın da ispatladığı gibi işgal altındaki Filistin topraklarında devam eden katliamın sonlandırılması için seferber oluyoruz. 'Filistin İçin Tek Yürek' temasıyla bir araya geldiğimiz toplantıda, ortak görüş ve önerilerimizle oluşturduğumuz bildiriyi dünyaya duyurduk. Gazze’de bir ur gibi günden güne büyüyen ve dünyamızı felakete sürükleyen nefret sarmalını engellemekle yükümlüyüz." ifadelerini kullandı. 

Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi Basın Toplantısı

Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi Basın Toplantısı

"DAYANIŞMAMIZI SÜRDÜRMEKTE KARARLIYIZ!"

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılara dair barış çağrısını yinelemekten vazgeçmeyeceklerini dile getiren Emine Erdoğan, "Bu yolda yalnız yürümediğimizi bilmenin verdiği güçle, Gazze'de adil ve kalıcı barış tesis edilene kadar dayanışmamızı sürdürmekte kararlıyız. Yüreğimizde taşıdığımız derin üzüntü ve endişeyle, bütün devletleri, uluslararası örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarını derhal ve topyekun harekete geçmeye çağırıyoruz. Tek Yürek Filistin!" diyerek paylaşımını sonlandırdı. 

Emine Erdoğan: "Katliamı durdurmak için gözyaşı dökmekten fazlasını yapmakla mükellefiz"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan: "Katliamı durdurmak için gözyaşı dökmekten fazlasını yapmakla mükellefiz"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0