Emine Erdoğan: "Seslerimiz, Filistinlilerin sesi olsun!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliği yaptığı 'Filistin İçin Tek Yürek' temalı toplantıya dair görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Her birimizin ayrı ayrı güçlü, bir araya gelince ise çok daha güçlü bir sesimiz var." ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile sık sık Gazze içi barış çağrısını yineleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz gün ev sahipliğini yaptığı 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'ne dair görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Emine Erdoğan'ın paylaştığı video sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

"SESLERİMİZ, FİLİSTİNLİLERİN SESİ OLSUN!"

Yaptığı paylaşım sırasında ortak paydada yapılan faaliyetlerin daha faydalı olduğuna dikkat çeken Emine Erdoğan, "Gazze'de kurtarabileceğimiz, hala hayatta olan masumlar için dünyanın farklı bölgelerinden gelen devlet ve hükümet başkan eşleri ve ülke temsilcileriyle 'Filistin İçin Tek Yürek' halinde ortak bir barış çağrısı yaptık. Her birimizin ayrı ayrı güçlü, bir araya gelince ise çok daha güçlü bir sesimiz var. Seslerimiz, Filistinlilerin sesi olsun. Sözlerimizi onlar için ve dünya için, hemen şimdi ateşkes için birleştirelim. - Filistin İçin Tek Yürek Lider Eşleri Zirvesi." şeklinde konuştu.

İstanbul Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleştirilen toplantıda Katar, Malezya, Özbekistan'ın da aralarında bulunduğu dünyanın pek çok ülkesinden devlet ve hükumet başkanlarının eşleri ile özel temsilcileri de yer aldı.

Emine Erdoğan: "Katliamı durdurmak için gözyaşı dökmekten fazlasını yapmakla mükellefiz"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan: "Katliamı durdurmak için gözyaşı dökmekten fazlasını yapmakla mükellefiz"
Emine Erdoğan paylaştı! Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nden ortak çağrı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan paylaştı! Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nden ortak çağrı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0