Emine Erdoğan, 'Gazze: Direnen İnsanlık' sergisini paylaştı!

Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile sık sık Gazze için barış çağrısını yineleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi kapsamında düzenlenen 'Gazze: Direnen İnsanlık' sergisine dair sosyal medya paylaşımında bulundu. Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Gazze'de insanlık ölüme, haksızlığa, acımasızlığa, hukuksuzluğa ve ikiyüzlülüğe direniyor." şeklinde konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde Katar, Malezya, Özbekistan'ın da aralarında bulunduğu dünyanın pek çok ülkesinden devlet ve hükumet başkanlarının eşleri ile özel temsilcilerinin de yer aldığı toplantıya ev sahipliği yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, toplantının ardından tüm katılımcılar ile gezilen 'Gazze: Direnen İnsanlık' sergisine dair hissettiklerini anlattı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda sergiye dair görüntüler paylaşan Emine Erdoğan; "Şehit edilen binlerce Filistinli kardeşimizi unutmayacağız." ifadelerini kullandı. 

"MASUMLAR İÇİN ŞİMDİ ATEŞKES TALEP EDİYORUZ!"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen 'Gazze: Direnen İnsanlık' sergisine dair düşüncelerini dile getiren Emine Erdoğan, sergi vesilesiyle ateşkes çağrısında bulundu. Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Gazze'de insanlık; ölüme, haksızlığa, merhametsizliğe, hukuksuzluğa, riyakârlığa direniyor. Şehit edilen binlerce Filistinli kardeşimizi unutmayacağız. Hala hayatta kalmak için masumlar için şimdi ateşkes talep ediyoruz. Tek Yürek Filistin!" şeklinde konuştu. 

Emine Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımı kısa süre içerisinde yayılarak büyük beğeni topladı. 

Emine Erdoğan'dan küresel çağrı! "Uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırıyoruz"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan küresel çağrı! "Uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırıyoruz"
Emine Erdoğan ABD basınına konuştu! "İsrail sivilleri vurduğunda kırmızı çizgimiz aşılmalıydı"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan ABD basınına konuştu! "İsrail sivilleri vurduğunda kırmızı çizgimiz aşılmalıydı"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0