Emine Erdoğan Dünya Çocuk Hakları Günü paylaşımıyla Filistinli çocuklara dikkati çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'ne ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Paylaşımı sırasında öldürülen Filistinli çocuklara dikkati çeken Emine Erdoğan; "Bugün, Filistinli çocukların yarını çıkacağına göre meçhul olduğu karanlık '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'!" şeklinde konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü paylaşımıyla İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılara tepki gösteren Emine Erdoğan, yayınladığı mesaj ile Gazze'deki çocuklara dikkat çekti.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında duygu dolu bir mesaj yayınlayan Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'ne de bu vesileyle dikkat çekti. Emine Erdoğan, paylaşımına "0, 1, 3, 5, 6, 8, 9… Bu rakamlar, sadece bir rakam değil. 7 Ekim'den itibaren İsrail'in bombaladığı Gazze'de, en temel hak olan, yaşama hakkının elinden binlerce çocukluk yaşlarından bazıları." sözleriyle başladı. 

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Filistin için barış çağrısını yinelemekten asla vazgeçmeyeceğini dile getiren Emine Erdoğan; "Kardeşlerini 'korkmayın, birazdan öleceğiz' sözleriyle teselli eden çocuklar için geçildi. Bu küçültme, bütün bir insanlığı tek başına kadar büyük ve ağır. Bugün, Filistinli çocukların yarını çıkacağına göre meçhul olduğu karanlık '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'. Gazze'de hala hayatta olan masum çocuklar için vakit daralırken, bilhassa bugün, birlikte daha yüksek sesle 'ateşkes şimdi' diye haykıralım!" şeklinde konuştu. Paylaşımını "Çocuğunun yaşaması için değer bir dünya bırakma dileğiyle… Dünya Çocuk Günü! Gaza Under Attack!" sözleriyle sonlandıran Emine Erdoğan, geleceğe dair iyi temennilerini dile getirerek Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nden görüntüleri paylaştı. 

Emine Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımı kısa süre içerisinde yayılarak büyük beğeni topladı. 

 

Emine Erdoğan paylaştı! Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nden ortak çağrı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan paylaştı! Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nden ortak çağrı
Emine Erdoğan'dan küresel çağrı! "Uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırıyoruz"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan küresel çağrı! "Uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırıyoruz"
Emine Erdoğan, Türkiye'ye getirilen Filistinli çocukları ziyaret etti

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan, Türkiye'ye getirilen Filistinli çocukları ziyaret etti

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0