MasterChef Türkiye'de gerginlik tavan yaptı! Somer Şef o ismi stüdyodan kovdu

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı, büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı Masterchef Türkiye'de gergin anlar yaşandı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği yarışmada bu sefer de şef Somer Sivrioğlu ile yarışmacılardan Barbaros arasında gerginlik tavan yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde gerginlik adeta tavan yaptı. Yarışmacıların ödül oyununu kazanmak için mücadele ettiği bölümde gecenin kazananı kırmızı takım oldu. İkinci etaba geçme hakkını kazanan kırmızı takım, İstanbul Macaristan başkonsolosu Zsuzsanna Palmai'nin konuk olduğu yarışmada Baca Kek için yarıştı. Sürenin sonunda ise Kıvanç, Esra, Cemre ve Eren tatlılarını yaparken Barbaros'un yetiştirememesi Somer Siviroğlu'nu sinirlendirdi.

Somer Siviroğlu

Somer Siviroğlu

Acun Ilıcalı o Masterchef yarışmacısı için talimat verdi! Tavırlarından rahatsız olduİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı o Masterchef yarışmacısı için talimat verdi! Tavırlarından rahatsız oldu

"YEMEK YAPMAYANLARIN BURADA İŞİ YOK"

Ödül oyunu için yarışılan bölümde, hafta boyunca iki kere yemek yapamayan Barbaros'a sinirlenen Sivrioğlu "Açık konuşmak gerekirse Barbaros'u daha fazla yormayalım. Yemek yapmayanların burada pek işi yok Barbaros çıkabilirsin" ifadelerini kullanarak yarışmacıyı stüdyodan kovdu. Barbaros'un "Neden" diye sormasının üzerine iyice sinirlenen Somer şef "Yemek yap o zaman" diyerek tepkisini gösterdi. Barbaros ise sonrasında gerginliğin iyice arttığı stüdyodan ayrıldı.

Ünlü oyuncunun birkaç yıl içerisindeki değişimi hayrete düşürdü! Dibi gördü

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncunun birkaç yıl içerisindeki değişimi hayrete düşürdü! Dibi gördü
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrucu Davut 4 ay önce

Ne kadar boş bir program. İlgi çekmek için kavga bile ettirirlerse şaşırmam.