Emine Erdoğan'dan 'Dünya Kadın Hakları Günü' paylaşımı!

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile gündeme geldi. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısı ile sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, tüm kadınların Dünya Kadın Hakları Günü'nü tebrik ederek Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını kutladı.

Geçtiğimiz günlerde Dubai'de gerçekleştirilen 'Yeşil Bir Gelecek İçin İklim Görüşmeleri' programına katılarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, programa dair açıklamaları ile gündeme gelmişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, bu kez 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'ne dair düşüncelerini dile getirerek bugünün önemine dikkat çekti. 

"TARİHİMİZİN DÖNÜM NOKTALARINDAN!"

Paylaşımına "Binlerce yıllık tecrübenin, irfanın ve Anadolu ruhunun taşıyıcısı Türk kadınının, Türkiye Yüzyılı'nın inşasında da öncü olacağına yürekten inanıyorum." sözleriyle başlayan Emine Erdoğan; "Tarihimizin dönüm noktalarından Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 89. yılını kutluyor, tüm kadınlarımızın Dünya Kadın Hakları Günü'nü tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımın ardından Emine Erdoğan'ın mesajı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 'Dünya Kadın Hakları Günü' paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 'Dünya Kadın Hakları Günü' paylaşımı!
Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü paylaşımı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0