Ecem Erkek'in ödül konuşmasını bir de böyle dinleyin!

Altın Kelebek Ödül töreninde 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu' ödülünü kazanan Ecem Erkek, yaptığı ödül konuşması üzerine tepki almaya devam ediyor. Ödül konuşması sırasında Gazze yönelik gerçekleştirilen saldırıları göz ardı eden Ecem Erkek, genç bir kızın çektiği eleştirel video üzerine farklı bir açıdan değerlendirildi. Genç kızın videosu kısa süre içerisinde sosyal medyada viral oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bu sene 49. kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. İhtişamlı bir organizasyon ile düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, sosyal medyada da oldukça büyük ses getirdi. Pek çok kategorinin yer aldığı törende 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu' ödülünü alan ünlü oyuncu Ecem Erkek'in ödül konuşmasında yaptığı hayvan hakları vurgusu ise salonu ayağa kaldırdı. Ödül törenine dair görüntülerin yayınlanmasının ardından Ecem Erkek'in konuşması olay oldu. Konuşması üzerine oldukça büyük tepki alan Ecem Erkek, bir başka kişinin çektiği video üzerine adeta yeniden seslendirildi.  Ecem Erkek'in ödül konuşmasına yaptığı çağrışım ile ödül töreninde yer alanlara seslenen sosyal medya kullanıcısının videosu herkes tarafından büyük beğeni topladı. 

 Ecem Erkek Pantene Altın Kelebek Ödülleri

Ecem Erkek Pantene Altın Kelebek Ödülleri

"İKİ YÜZLÜ BİR ÖDÜL KONUŞMASI!"

7 Ekim tarihinden bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı acımasız saldırılara dair yeterli tepkinin gösterilmemesi üzerine tepki alan ödül töreninde Ecem Erkek'in konuşması 'iki yüzlü' olarak nitelendirildi. Ödül konuşması sırasında Gazze'yi bilinçli olarak es geçtiği öne sürülen  Ecem Erkek'e diğer birçok kişi gibi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral da tepki gösterenler arasındaydı. 

 Ecem Erkek

Ecem Erkek

GAZZE'DE YAŞANANLARI ES GEÇTİ!

Ödül konuşması sırasında "Beni izleyemeyen ve izlese de hiçbir şey anlamayacak ama eve dönmemi sabırsızlıkla bekleyen köpeğim var benim. Şu anda arkadaşıma emanet, gözüm arkada değil. Çok şanslı ve mutlu bir köpek. Fakat sokaklarda onun kadar şanslı, mutlu olmayan bir sürü canımız var. Biz vicdanlı bir milletiz, merhamet duygusu yüksek bir milletiz. Onları hayattan koparmadan da onlarla sağlıklı bir ortak yaşamı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Belediyelerde yapılacak, yapılması beklenen kısırlaştırma faaliyetinin bu sorunu çözeceğinden eminim. Çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Ecem Erkek'e Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

 Ecem Erkek Pantene Altın Kelebek Ödülleri

Ecem Erkek Pantene Altın Kelebek Ödülleri

"YAZIK! SİZE, SANATINIZA VE İNSANLIĞINIZA"

Oktay Saral, paylaşımı sırasında Ecem Erkek'in konuşması için "Bu konuşma, milletin sinir uçlarına dokunmak maksadıyla Gazze'de binlerce kadın, yaşlı ve gencin öldürülmesini yok sayan; köpeğini onlardan üstün tutup, öncelediğini belirten kasıtlı bir konuşma. Her canlı bizim için değerlidir, önem arz etmektedir ama ne yazık ki kalbinde merhamet bulundurmayanların hayvan sevgisi yalnızca şovdan ibaret oluyor. Yazık! Size, sanatınıza ve insanlığınıza…" şeklinde konuştu.

 Ecem Erkek

Ecem Erkek

Sosyal medya kullanıcılarından gelen binlerce yorum Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın da tepkisiyle gündem oldu. 

 Ecem Erkek Pantene Altın Kelebek Ödülleri tepki videosu

Ecem Erkek Pantene Altın Kelebek Ödülleri tepki videosu

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR! 

Bir sosyal medya kullanıcısının ödül törenine yönelik çektiği eleştirel video ise büyük beğeni aldı. Ödül töreninde Ecem Erkek'in yaptığı konuşmayı taklit ederek çağrışımda bulunan sosyal medya kullanıcısı, yayınladığı video ile ödül töreninde sessiz kalan insanlara dikkat çekti. 'Ödül konuşmasını bir de bu şekilde dinleyin' şeklinde yaptığı paylaşım ödül töreni konuşmalarında susulan binlerce gerçeğin sesi oldu. Ecem Erkek'in yaptığı konuşmanın ise alt metnini ortaya çıkardı. 

 Ecem Erkek Pantene Altın Kelebek Ödülleri tepki videosu

Ecem Erkek Pantene Altın Kelebek Ödülleri tepki videosu

VİDEOYA ADETA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI!

Genç kızın eleştiri videosu 'Yürekli insanlar vicdanlı cesur kişilerin hâlâ olmasına o kadar çok mutlu oluyorum ki...', 'Gencecik yaşına rağmen çok büyük bir ders vermiş, salondakilerin yerinde olsam utancımdan başını kaldıramam.', 'Muhteşem olmuş.' , 'Bu duyarlı davranışınız iki cihanda sizinle olsun', 'Harika', 'Helal olsun sana' şeklinde binlerce yorum aldı. 

İşte, sosyal medyada paylaşılan o video; 

Vicdan sömürüsü yapan Ecem Erkek'in Gazze iki yüzlülüğüne Başdanışman Oktay Saral'dan tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Vicdan sömürüsü yapan Ecem Erkek'in Gazze iki yüzlülüğüne Başdanışman Oktay Saral'dan tepki!
Ben Bu Cihana Sığmazam’a bomba transfer! Emir Gardaşov karakteriyle hayran bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Ben Bu Cihana Sığmazam’a bomba transfer! Emir Gardaşov karakteriyle hayran bıraktı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 28

Bilal/Karabük 4 ay önce

Ben diyorum ki ; bu saçma sapan konuşan insanlara soralım....BUNLARI CENAB-I HAKK BOŞUNA MI YARATTI SİZCE..???...KISIRLAŞTIRDINIZ NESLİNİ BİTİRDİNİZ DİYELİM...Ya gün gelir de çok lazım olurlarsa ne yapacaksınız..???...Bunların adı üstünde ((( sokak köpekleri , sokak kedileri )))....bunlar hasta ise veterinerler var , ilaç var...Her gelen bir tekme vurursa aç kalırlarsa elbette hırçın olurlar...ORMAN HAYVANLARI HIRÇIN DEĞİLMİ , ONLARI KORUMA ALTINA ALIYORSUNUZ DA BUNLARI KORUYAMIYORMUSUNUZ..

Bayrak 4 ay önce

Harika bir video yapmış,tebrikler.Kendini sanatçı zanneden ucubelere bu şekilde ders vermek çok güzel olmuş.

misafir 4 ay önce

İyi de bu tipleri konuşturan hayvanlar için yasa çıkartanlar değil mi? Kaos ortamı oluşturuluyor ülkede. Hem yasayı çıkartın eksik olarak hemde hayvanseverlere topluma malzeme edin. ne güzel yaa. seçimi de bu kafayla kazanırız zannediyorsunuz demi

Asım 4 ay önce

Bu kim ya?

Vanlı 4 ay önce

Helal olsun sana kardeşim o zümrenin topunu bir araya getirsen hepsi senin tırnağın olamazlar

Yorumların Tümünü Okuyun