Müge Anlı o iddialara ateş püskürdü! Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu...

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne neden olduğu Yunus Emre Göçer'in eşinin programa kabul edilmediği iddialarına ateş püskürdü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her bölümü büyük ilgiyle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı ile ilgili ortaya atılan o iddia gündeme bomba gibi düştü. Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'in, İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'e aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu öğrenilmişti. Sosyal medyada yer alan haberlere göre; Göçer'in ailesi cinayetin aydınlatılması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu fakat kabul edilmedi. Olayın ardından programında açıklamada bulunan ünlü sunucu Müge Anlı, hakkında çıkan o iddialara cevap verdi.

Müge Anlı

Müge Anlı

Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı'dan canlı yayında Dilan Polat'a altınlı olay gönderme!

O İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ! "FAİL BELLİ, VURAN BELLİ BEN NEYİ ARAŞTIRACAĞIM?"

Hakkında çıkan iddialara adeta ateş püsküren Anlı, canlı yayında şu ifadeleri kullanarak cevap verdi:

"Biliyorsunuz bir trafik kazası oldu, ben de haberlerde izledim. Bir motokuryeye araç çarpıyor ve o çarpan kişinin Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu olduğu ortaya çıkıyor. Şimdi bir haber yapmışlar; o aile bana gelmek istemiş, ben kabul etmemişim. Lütfen önce biraz insan olun, vicdanlı olun, ondan sonra haber yapın. Faili belli, vuranı belli, adı belli, sanık belli. Ben burada neyi araştıracağım sorması ayıp? Bu programın anlamı ne? Herkes gündeme gelmeye çalışıyor. Gündeme gelmenin de en kolay yolu ben oldum. Biraz da vicdanlı olun ya. Ben hayatta neden geri durmuşum ya? Ben bir şey yapmak isteyeceğim ve biri beni arayıp 'Yapma' diyecek. Bana diyecek yani... Beni kuryelere karşı hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz? Bu nasıl bir geri zekalılık? Ya zekanız geri ya da vicdan yoksunusunuz. Lütfen ya, beni de her şeyde ortaya atmayın. Benim her şeye verilecek cevabım var ama muhatap olmak istemiyorum. Armağan Çağlayan benim bin yıllık dostum ya"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

MACKALI 61 4 ay önce

Nasil bir milletiz hayret..Bin kez hayret.Müge hakli.