Kuruluş Osman YouTube'da izlenme rekorları kırdı! Türkiye'nin en büyük dizi kanalı oldu

Atv ekranlarında 5 sezonla devam eden ve her bölümüyle izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi, yeni bir rekora daha imza attı.

5 sezondur Atv ekranlarında izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinden yeni bir rekor daha geldi. Başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in oynadığı ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ ve yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın üstlendiği dizi Youtube’da 8.5 milyon abonesi ile Türk dizileri arasında zirvede.

Kuruluş Osman dizisi

Kuruluş Osman dizisi

KURULUŞ OSMAN'DAN YENİ REKOR!

1. Bölümü 32 milyon izleme ile tüm diziler arasında da en çok izlenen bölüm olma özelliği taşıyan Kuruluş Osman, Türkçe başta olmak üzere Arapça, Urduca, Japonca, İspanyolca kanallarındaki abonelerinin toplamı Youtube’da 17 milyona yaklaşıyor. 11 milyar izlenme elde eden dizi, Türkiye’nin en büyük dizi kanalı unvanına sahip.

5 sezondur reytinglerin zirvesinde yerini koruyan Kuruluş Osman dizisi çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Yasemin Özilhan’ın kıyafeti sosyal medyada gündem oldu! Elbisesinin fiyatı hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan’ın kıyafeti sosyal medyada gündem oldu! Elbisesinin fiyatı hayrete düşürdü
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0