2022 tarihin en büyük ikramiyesine kazanmıştı! Bakın ilk işi ne oldu

Amerika'da yaşayan Edwin Castro geçtiğimiz sene tarihin en büyük ikramiyesini kazanarak bir ilke imza attı. 31 yaşındaki Castro'nun ikramiyeyi kazandıktan sonra yaptığı ilk iş ortaya çıktı.

Dünyanın en şanslı adamı olarak adlandırılan ABD'li Edwin 2022 yılında tarihin en büyük ikramiyesini kazandı. Castro, kazanan numaraların açıklanmasından aylar sonra, Şubat ayında 997,6 milyon dolarlık toplu ödemeyi kabul etti. 

İLK İŞİ BAKIN NE OLDU

Bir anda büyük bir servete sahip olan 31 yaşındaki isim zengin olduktan sonra yaptığı ilk iş arkadaşlarıyla lüks tatile çıkmak oldu. Castro ilk iş olarak yakın arkadaşlarını Fiji'ye götürerek lüks tatilde çılgınca eğlendiği ortaya çıktı.

 Edwin Castro tarihin en büyük ikramiyesini kazandı

Edwin Castro tarihin en büyük ikramiyesini kazandı

ÜNLÜLERLE KOMŞU OLDU

Piyango talihlisi tatilden gelir gelmez California'da 4.631 metrekarelik devasa bir ev satın aldı. Hollywood Hills bölgesinden 25,5 milyon dolara bir malikane satın alan Castro, Ariana Grande, Jimmy Kimmel ve Dakota Johnson gibi ünlü isimlere de komşu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Wonka'nın başrolü Timothée Chalamet Türkiye'ye seslendi!

Bergüzar Korel'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı ortalığı karıştırdı! Gerçek ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı ortalığı karıştırdı! Gerçek ortaya çıktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0