Dünyanın en'leri Selena Gomez ve Taylor Swift İsrail'e boyun eğmiyor! Gazze için buluştular

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcılar Selena Gomez ve Taylor Swift, Brooklyn'de düzenlenen ve geliri Gazze'ye insani yardım sağlanması için bağışlanacak Ramy Youssef'in gösterisinin izleyicisi oldu. Her fırsatta İsrail zulmüne ateş püsküren ikili, sevenlerinin yüreklerine dokundu.

Dünyanın en çok dinlenen kadın sanatçıları arasında adını zirveye yazdıran Taylor Swift ve Selena Gomez, Mısır asıllı komedyen Ramy Youssef'in Brooklyn'de düzenlenen ve geliri Gazze'ye yardım sağlanması için bağışlanacak olan gösteriyi en ön sıradan izledi.

Taylor Swift ve Selena Gomez

Taylor Swift ve Selena Gomez

3 Kasım 2023 ve 2 Şubat 2024 arasında gerçekleşecek olan gösterilerden elde edilen gelirin "Amerikan Yakın Doğu Mülteci Yardımı (ANERA)"  adlı sivil toplum kuruluşuna bağışlanacağı açıklandı.

Ramy Youssef

Ramy Youssef

"MASUM İNSANLARIN CANININ YANMASINA DAYANAMIYORUM"

Yapılan tüm baskılara rağmen gösterilere destek veren Selena Gomez, daha önce de 429 milyon takipçili sosyal medya hesabından İsrail vahşetini kınayarak "Tüm insanları, özellikle de çocukları korumalıyız ve şiddeti tamamen durdurmalıyız. Kelimelerim veya bir etiket (hashtag) asla kimseye yetmeyeceği için üzgünüm. Masum insanların canının yanmasına dayanamıyorum. Midemi bulandıran şey bu. Keşke dünyayı değiştirebilseydim fakat bir paylaşım değiştirmeyecek." şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Taylor Swift ve Selena Gomez gösterişi çıkışınca görüntülendi

Taylor Swift ve Selena Gomez gösterişi çıkışınca görüntülendi

Katil İsrail'in baskılarına boyun eğmeyen Cara Delevingne, Anna Taylor Joy ve Zoe Kravitz gibi dünya yıldızları da gösteriyi yakından takip eden isimler arasındaydı.

Cara Delevingne

Cara Delevingne

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Wonka'nın başrolü Timothée Chalamet Türkiye'ye seslendi!

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan'dan ilginç açıklama: 40 kişiyiz nasıl gelelim?!

İLİŞKİLİ HABER

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan'dan ilginç açıklama: 40 kişiyiz nasıl gelelim?!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Kul insan 4 ay önce

Allah cc hidayet iman versin. Bir zamanlar dünyanın başına kafir cinler musallat oldu. Bir zamanlar haçlılar musallat oldu. Şuan Yahudiler dünyanın başına bela. Bu belaları da yok edeceğiz inşaAllah. Cehenneme gidenlerde çok Yahudiler var.

samimi 4 ay önce

Bizim guya sanatcilar nerde.

Ferzan ar 4 ay önce

Bizim sanatçılım diye ağaç eylemi yapan kedi köpek hakkı diye eylem yapan siyonist köpeği bitarafımın sanatçı müsvedde leri görün insanlığı.

Onur 4 ay önce

Cinliği maharet bilenlerin de Allah belasını versin. İnsanları cinliğe itenlerin de Allah belasını versin.