FOX TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar'da büyük skandal!  RTÜK Başkanından açıklama

Fox TV'de yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde daha ilk bölümden öğrencisine tokat sahnesiyle büyük bir skandala imza attı. RTÜK, gelen şikayetler üzerine inceleme başlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

FOX TV İslam düşmanlığını geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Kızıl Goncalar' dizisiyle bir kez daha gözler önüne serdi. Tarikatları ve Ahileri hedef alan dizideki İslam karşıtı sözler Türk halkının büyük tepkisi çekmiş yapım şirketi özür dileyerek fragmanı güncellemişti. Yayınlanan ilk bölüm sonrası skandal dizi ve Tarikatlara karşı kullanılan sözler için sosyal medyadan yorum yağdı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) FOX TV'de yayımlanan "Kızıl Goncalar" adlı diziye ilişkin şikayetleri incelediği bildirildi.

Sosyal medyada tepkilerle karşılaşan dizide, bir öğretmenin öğrenciye tokat attığı sahne toplum içinde büyük bir yankı uyandırdı.

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV'nin "Kızıl Goncalar" adlı dizisine ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "FOX TV'de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir." ifadeleri kullandı.

Seçil Erzan olayında hayrete düşürecek detay! Çekmeceden neler çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Seçil Erzan olayında hayrete düşürecek detay! Çekmeceden neler çıktı
Kızıl Goncalar'a bir tepki de Mil-Diyanet Sen üyelerinden geldi! TV binası önünde toplandılar

İLİŞKİLİ HABER

Kızıl Goncalar'a bir tepki de Mil-Diyanet Sen üyelerinden geldi! TV binası önünde toplandılar

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

aaaa 4 ay önce

MİLLETİN DİNİ DEĞERLERİNİ ÇİĞNEMEK ÇOK MU hoşunuza gidiyor...millet de sizi çiğner....

kahraman 4 ay önce

ucu tarikatlara uzanıyor bekliyorduk bunu