RTÜK sınırı çizdi! Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü yayınlanmadı

Kızıl Goncalar dizisinin geçtiğimiz akşam yayımlanması gereken 3. bölümü 2 kez program durdurma cezası nedeniyle yayımlanmadı. FOX, dizinin yayın saatinde RTÜK'ün belirlediği bir belgeseli izleyenlerin beğenisine sundu.

Son dönemlerin en tartışmalı dizilerinden biri olarak görülen Kızıl Goncalar, yayınlandığı ilk günden bu yana infiale yol açmıştı. Toplumu ayrıştıran ve kutuplaştıran konuların ele alındığı yapıma gelen sayısız şikayetin ardından RTÜK, harekete geçti ve inceleme başlattı.

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

RTÜK tarafından 'toplumun milli ve manevi değerlerine' aykırılıktan yüzde 3 idari para cezası, 2 kez de programı durdurma cezası alan dizinin önceki akşam yeni bölüm yerine RTÜK'ün uygun bulduğu 'Deprem sonrası ilk 6 saat yapılması gerekenler' isimli belgeselini belgesel yayınlandı.

Kızıl Goncalar skandalına RTÜK el koydu

Kızıl Goncalar skandalına RTÜK el koydu

Konuya ilişkin önceki gün X hesabından açıklama yapan dizinin yapımcısı Faruk Turgut, "Bu akşam yayın yok. İdare Mahkemesi ve Bölge İdare Mahkemesi, RTÜK’ün verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar’ın yayınını yapamıyoruz" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İnfluenza nedir ve belirtileri nelerdir? İnfluenza nasıl tedavi edilir? İnfluenza teşhisi

Murat Prosçiler çöpe atacağına kafasına taktı: Ne yapayım çöp kutusu yoktu!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Prosçiler çöpe atacağına kafasına taktı: Ne yapayım çöp kutusu yoktu!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0