Tufan, Yeşil’in peşinde! Bir Sevdadır 2. bölüm fragmanı! Bir Sevdadır konusu nedir?

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Bir Sevdadır dizisi, 7 Şubat Çarşamba (yarın) günü ikinci bölümüyle ekranlara geliyor. İzleyiciler gelecek hafta neler olacak merakla beklerken, fragman yayınlandı. İşte Bir Sevdadır 2. bölüm 1 fragmanı.. Peki Bir Sevdadır dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Günay Günaydın'ın oturduğu Bir Sevdadır dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem kaleme aldı. Kapadokya'da çekimlerine başlanan Bir Sevdadır dizisinin başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler paylaşırken, oyuncu kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat bulunuyor.

İlk bölümü ile milyonlarca izlenmeye ulaşan dizi, gündeme damga vurdu.

"Hayat futbola benzer" sloganıyla yola çıkan dizide ünlü futbolcu Yasin ile bambaşka bir hayattan gelen Yeşil'in kaderlerinin kesişme hikâyesi etkileyici bir dille ele alınıyor.

Tufan Dağlıca'nın Bıçakçı Konağı'nın kapısında Yeşil'i almaya gelmesiyle başlayan olaylar, Yeşil'in serenderde Ersin'e çocukların Ünal'dan olduğunu açıklamasıyla derinleşiyor. Yasin’in ise bu açıklamayı duyup duymadığı merak konusudur. 
Bıçakçı konağının kapısına dayanan Tufan Dağlıca, Yeşil’i alabilecek mi? 


Çocukların Ersin’den olup olmadığından emin olmak isteyen Bıçakçılar, DNA testini yaptırınca çıkan sonuçla yüzleşebilecek mi? 


Çocukların kendisinden olduğundan şüphelenen Ünal, harekete geçecek mi?

BİR SEDAVDIR 2. BÖLÜM FRAGMANI:

BİR SEVDADIR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bir Sevdadır dizisi
Bir Sevdadır dizisi


"Hayat futbola benzer" sloganıyla hikayesini futbol felsefesiyle öne çıkaran dizi, her maçta attığı gollerle milyonların kalbini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine meydan okuyan Yeşil'in duygu yüklü hikayesini anlatıyor.

Depremlerden etkilenen Nurdağı'nda kurulan Genç Alan'da çocuklar spor ve sanatla buluşuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Depremlerden etkilenen Nurdağı'nda kurulan Genç Alan'da çocuklar spor ve sanatla buluşuyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0