Esnaflıktan muhtarlığa uzanan bir serüven! Nilüfer Oğuz'un adaylık hikayesi

İstanbul Başakşehir ilçesindeki Başak Mahallesi'nde balıkçılık yapan esnaf Nilüfer Oğuz, mahalleye muhtar adayı oldu. Esnaflıktan muhtarlığa uzanan hikayesi hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbul Başakşehir ilçesindeki Başak Mahallesi'nde balıkçılık yapan esnaf Nilüfer Oğuz, balıkçılıktaki başarısını mahalle muhtarlığına taşımayı hedefledi. Adaylık koyan ve oy bekleyen Nilüfer Oğuz, bu yola nasıl adım attığı hakkında açıklamada bulundu. Balıkçılık mesleğiyle birlikte siyasetle de ilgilendiğini belirten Oğuz birçok STK'da görev aldığını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde Başak Mahallesi Muhtar adayı olarak yarışacak Oğuz, "Hizmet etmeyi seviyorum. Bir de muhtarlıkta hizmet etmeyi düşündüm. Kazanacağıma inanıyorum." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cem Karaca 20 yıl sonra tekrar sahnede! Hologram teknolojisiyle konser verdi

Defne Samyeli'den yapay zeka dolandırıcılığı uyarısı! "Yüzlerce kez sorgulayın"

İLİŞKİLİ HABER

Defne Samyeli'den yapay zeka dolandırıcılığı uyarısı! "Yüzlerce kez sorgulayın"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0