Gizem Memiç kimdir? Survivor Gizem kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Survivor 2024 All Star başlamasıyla birlikte yarışmacılar merak konusu oldu. Survivor Gizem Memiç kimdir, nerelidir? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında? İşte Survivor Gizem Memiç'e dair merak edilenler...

Survivor All Star heyecanı başladı. Her sezon milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran yarışma, bu yılda reytingleriyle diğer yapımlara en güçlü rakiplerden. 2024 Survivor başlar başlamaz yarışmacıların yaşı, mesleği, hayatı merak konusu oldu. Survivor'da 2016 sezonunda yarışan Gizem Memiç, bu yıl All Star'da tekrar yarışıyor.  Yarışmadayken hayli isminden söz ettiren Memiç, performansıyla sık sık gündeme geliyordu. Peki, Gizem Memiç kimdir? Survivor Gizem Memiç nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor Gizem Memiç'in hayatı ve biyografisi...

Gizem Memiç kimdir

Gizem Memiç kimdir

SURVIVOR GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

16 Mayıs 1990'da doğan Gizem Memiç model ve güzellik kraliçesidir. 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında kraliçe olarak seçilmiştir. Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etti.

Gizem Memiç kimdir

Gizem Memiç kimdir

Gizem Memiç, Bilkent Üniversitesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünde mezun olmuştur. 2016 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışan Memiç, bu yılda 2024 all starda rakiplerine karşı mücadele veriyor.

2024 survivor all star

2024 survivor all star

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0