Doğukan Manço kimdir? Survivor Doğukan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor

Survivor 2024 All Star başlamasıyla birlikte yarışmacılar merak konusu oldu. Survivor Doğukan Manço kimdir, nerelidir? Survivor Doğukan Manço kaç yaşında? İşte Survivor Doğukan Manço'ya dair merak edilenler...

Survivor All Star heyecanı başladı. Her sezon milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran yarışma, bu yılda reytingleriyle diğer yapımlara en güçlü rakiplerden. 2024 Survivor başlar başlamaz yarışmacıların yaşı, mesleği, hayatı merak konusu oldu. Survivor'da 2013 ve 2015 sezonlarında adından sıklıkla söz ettiren Doğukan Manço, bu yıl All Star'da tekrar yarışıyor. Peki, Doğukan Manço kimdir? Survivor Doğukan Manço nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor Doğukan Manço'nun hayatı ve biyografisi...

Doğukan Manço

Doğukan Manço

SURVIVOR DOĞUKAN MANÇO KİMDİR?

1981 yılında Belçika'nın Liege kentinde doğan Doğukan Manço, Usta şarkıcı Barış Manço'nun oğludur. Çocuk yaşlardan beri müzikle birlikte büyüyen Doğukan Manço, babasının yönlendirmesi ile Marmara Radyo Televizyon Gazetecilik Lisesi'nden mezun oldu. Ardından ABD'de Şehir ve Bölge Planlama bölümü bitirdi. Üniversiteden sonra çeşitli radyolarda görev yapan Manço, 2009'dan sonra DJ kariyerine başladı.

Doğukan Manço

Doğukan Manço

2013'te Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasını 2. olarak tamamladı. Ardından 2015'te tekrar Survivor'da yer alan Manço, ayrıca drift yarışlarında da kendini gösterdi. Ünlü isim motor sporları ile yakından ilgileniyor.

Survivor All Star

Survivor All Star

Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0