Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Survivor 2024 All Star başlamasıyla birlikte yarışmacılar merak konusu oldu. Survivor Furkan Kızılay kimdir, nerelidir? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında? İşte Survivor Furkan Kızılay'a dair merak edilenler...

Survivor All Star heyecanı başladı. Her sezon milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran yarışma, bu yılda reytingleriyle diğer yapımlara en güçlü rakiplerden. 2024 Survivor başlar başlamaz yarışmacıların yaşı, mesleği, hayatı merak konusu oldu. Survivor'da 2017 sezonunda adından sıklıkla söz ettiren Furkan Kızılay, bu yıl All Star'da tekrar yarışıyor. Yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Emre karakteriyle ünlenen Kızılay, bu yıl da rakiplerine karşı mücadele veriyor. Peki, Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan Kızılay nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor Furkan Kızılay'ın hayatı ve biyografisi...

Furkan Kızılay kimdir

Furkan Kızılay kimdir

SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR?

Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakteriyle kitleler tarafından tanınan Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası Fitness öğretmeni ve antrenör olunca küçük yaştan beri sporla büyüyen Furkan Kızılay, iyi bir tenis oyuncusudur. Hatta Bakırköyspor'da lisanslı tenis oyuncusu olan Kızılay, aynı zamanda iyi bir kayakçı ve yüzücüdür.

Furkan Kızılay kimdir

Furkan Kızılay kimdir

9 yaşındayken oyunculuğa başlayan Kızılay, 5 Maymun Çetesi, Hayal Köy, Kıvılcım, Ayrılsak da Beraberiz gibi dizilerde rol almıştır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzikle de bir hayli ilgilenen ünlü isim, 2009 yılında Aşksın Sen isimli bir albüm çıkarmıştır.

2024 Survivor All Star

2024 Survivor All Star

Doğukan Manço kimdir? Survivor Doğukan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Doğukan Manço kimdir? Survivor Doğukan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor
Nihat Altınkaya kimdir? Survivor Nihat yarışmaya katılacak mı

İLİŞKİLİ HABER

Nihat Altınkaya kimdir? Survivor Nihat yarışmaya katılacak mı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0