Nihat Altınkaya kimdir? Survivor Nihat yarışmaya katılacak mı

Survivor 2024 All Star başlamasıyla birlikte yarışmacılar merak konusu oldu. Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nerelidir? SurvivorNihat Altınkaya kaç yaşında? İşte Survivor Nihat Altınkaya'ya dair merak edilenler...

Survivor All Star heyecanı başladı. Her sezon milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran yarışma, bu yılda reytingleriyle diğer yapımlara en güçlü rakiplerden. 2024 Survivor başlar başlamaz yarışmacıların yaşı, mesleği, hayatı merak konusu oldu. Survivor'ın 2012 şampiyonu Nihat Altınkaya, bu yıl All Star'da tekrar yarışacaktı. Ancak Nihat Altınkaya yarışmada yok. Nihat Altınkaya neden Survivor'da yok? Peki, Nihat Altınkaya kimdir? Survivor Nihat Altınkaya nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor Nihat Altınkaya'nın hayatı ve biyografisi...

Survivor Nihat Altınkaya

Survivor Nihat Altınkaya

SURVIVOR NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

2012 Survivor şampiyonu Nihat Altınkaya 28 Eylül 1979'da Karabük'te doğdu. Karabük Demir Çelik Lisesinde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübünde 2 sene profesyonel voleybol oynamıştır. Ancak sonrasında yaşadığı sakatlık dolayısıyla voleybolu bırakmak durumunda kalan Altınkaya, bir süre Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmıştır. Devam eden süreçte İstanbul'a taşınana ünlü isim, gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almış ve Fenerbahçe Boks Kulübünde oynamıştır.

Evli ve iki kız çocuk babası olan Nihat Altınkaya Al Sancak, Kuruluş Osman, Söz, Teşkilat, Medcezir, Karadayı gibi birçok yapımda oyuncu olarak yer almıştır.

Nihat Altınkaya ve ailesi

Nihat Altınkaya ve ailesi

NİHAT ALTINKAYA SURVIVOR'A GELECEK Mİ?

Oyunculuk ve modellik yapan Nihat Altınkaya, bu sene ismi ilan edildiği halde Survivor'da olmadığı dikkat çekmişti. Acun Ilıcalı durum hakkında açıklamada bulunarak Altınkaya'nın sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Nihat Altınkaya da Survivor All Star hazırlığındayken aşil tendonunun koptuğunu ve ameliyat olduğunu belirtti. Ünlü isim yoğun bir fizik tedavi sürecinde. Altınkaya'nın ne zaman yarışmaya dahil olacağı ilan edilmedi ancak tedavisi bitince yarışmaya katılması bekleniyor.

Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
Bozok Gören kimdir? Survivor Bozok kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Bozok Gören biyografisi

İLİŞKİLİ HABER

Bozok Gören kimdir? Survivor Bozok kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Bozok Gören biyografisi

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0