Fox TV tarih oldu! Fox TV neden ismini değiştirdi? NOW ne demek?

Yapılan yeni açıklamayla beraber FOX TV'nin adı Now TV olarak değiştirildi. RTÜK, kanalın logo ve isim değişiklik istemini yerinde bularak onayladığını duyurdu. 12 Şubat tarihinden itibaren Now TV olarak izleyenlerin karşısına çıkan kanaldaki bu değişikliğin sebebi ise merak konusu haline geldi.

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden FOX TV, radikal bir değişimle gündeme geldi. Disney grubun FOX'u satın alırken isim hakkını belli bir süre almasından dolayı problem yaşayan kanal, isim değişikliği yapmak zorunda kaldı. 

Sürenin sonunda dünyanın birçok yerinde izlenen kanalın adı Now TV olarak değiştirildi. Gelişmeyi duyuran RTÜK üyesi İlhan Taşçı, X hesabından yaptığı paylaşımda "FOX TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı" şeklinde konuştu.

FOX TV NEDEN NOW TV OLDU?

Fox'un sahibi Disney şirketi FOX'u satın alırken isim hakkını belli bir süreliğine satın aldığı için isim süresi dolunca kanalın adı değişmek zorunda kaldı. Kanalın sahibi ve yönetimi aynı kaldı ancak isim değişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızıl Goncalar 7. Bölüm fragmanı yayınlandı! "Oğlunuz Benim Kızımı Delirtecek"

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0