Tayland'da akılalmaz olay! Fil sahibini ezerek öldürdü

Tayland'da akılalmaz bir olay yaşandı. Yiyecek ve para dilenmek için kullanılan bir fil, sahibini ezerek öldürdü; raporlara göre fil, yavrusunun kendisinden alındığını hissettiği için sahibine saldırdığı öne sürülüyo

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Facebook'ta yayınlanan 17 saniyelik bir video gündem oldu. Tayland'ın kuzeyindeki Nakhon Sawan eyaletinde akılalmaz bir olay yaşandı. Bir filin sahibini ezerek öldürdüğü anlar kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen ve paylaşılan videolar arasına girdi. Gündeme yansıyan o dehşet verici video anlarında, iki adamın yerde yatan ve fili uzak tutan bir kadına yardım etmeye çalıştığı görülüyor.

Tayland

Tayland

EKMEK PARASI İÇİN FİLİ KULLANIYORDU SONU OLDU

Olay anını kayıt altına alan Nattaphak Piluek, yerel basına yaptığı açıklamada, fil sahibi tarafından para için dilendirildiğini söyledi. Ardından yaşanan acı olay içinde şu ifadeleri kullanan Piluek, fil, kendisine para verildikten ve küçük bir zil çalındıktan sonra aniden tedirgin hale geldiğini ve ardından 35 yaşındaki Bayan Janthira'ya şiddetle saldırdığını ifade etti.

Bir başka tanık ise filin yavrusunu elinden alınacağını hissettiği için tedirgin olduğunu ifade etti.

Sihirli Annem Toprak ve Yavuz bir arada! Jennifer Boyner ve Jess Molho paylaşımı gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem Toprak ve Yavuz bir arada! Jennifer Boyner ve Jess Molho paylaşımı gündem oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0