Emine Erdoğan 3. Antalya Diplomasi Forumu'nda liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi!

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, gün içerisinde gerçekleştirilen 3. Antalya Diplomasi Forumu'nda (ADF) liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.

Son zamanlarda Filistin'de yaşananlara dair yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine ErdoğanBelek Turizm Bölgesi'ndeki NEST Kongre ve Fuar Merkezi'nde temaslarını 100'ü aşkın ülkeden devlet ve hükümet başkanı, bakanlar ile uluslararası kuruluş başkanının katılımıyla 3. Antalya Diplomasi Forumu'nun (ADF) açılış töreninden önce gerçekleştirilen görüşmeye katıldı. 

Emine Erdoğan 3 Antalya Diplomasi Forumu

Emine Erdoğan 3 Antalya Diplomasi Forumu

LİDER VE LİDER EŞLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ!

3. Antalya Diplomasi Forumu'nun öncesinde Belek Turizm Bölgesi'ndeki NEST Kongre ve Fuar Merkezi'nin girişinde yer alan Refik Anadol'un dijital sergisini gezerek diplomasi tünelinden geçen Emine Erdoğan, bekleme odasında eski Hırvatistan Cumhurbaşkanı Gibarar Kitaroviç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar, KKTC Başbakanı Ünal Üstel'in eşi Fatma Zerrin Üstel, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in eşi Tamara Vucic, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu'un eşi Prindon Sadriu, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Üyesi Mirela Becirovic ve Esvatini Kraliçesi Inkhosikati Nkambule ile bir araya geldi.

Görüşmenin ardından lider eşleriyle 'Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi'ni gezen Emine Erdoğan, ardından 3. Antalya Diplomasi Forumu'nun oturum salonuna geldi. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0