"Ben Hz. Meryem" iddiaları ortalığı karıştırmıştı! Gerçek bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü gündeme bomba gibi oturdu. Umre ziyareti sırasında çekilen genç bir kadına ait görüntülerin "Ben Hz. Meryem" notuyla paylaşıldığı iddiası sosyal medyayı adeta birbirine kattı. Gündem olan o görüntüler sonrasında gerçek bambaşka çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Özellikle medyada sıklıkla karşılaşılan 'mehdilik' ve 'şeyhlilik' ile ilgili görüntülere bir yenisi daha eklendi. Kübra Acar isimli bir kullanıcının umre ziyareti sırasındaki görüntülerini "Ben Hz. Meryem" notuyla paylaştığına dair sosyal medyada dolaşan iddialar gündem oldu. Hızla yayılan görüntüler için sosyal medyada özellikle muhalif kimlikleriyle tanınan seküler kesimin ortaya attığı "Bir kadın Hz. Meryem olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan etti." iddiaları dolaşmaya başlayınca ortalık adeta karıştı. Görüntülerin yayılmasının ardından ise asıl gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı.

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI! "YAZILAN YAZI, HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTA"

İddiaların ardından sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama genç kadın "Geçtiğimiz aylarda bir tur firması ile Umre ziyaretine katıldım. Tur kafilesi ile çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından videonun üzerine 'Ben Hz. Meryem' yazılarak paylaşılmaya başlanmıştı. Yazılan yazı, haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte hiçbir araştırma yapmadan haberi yayan basın organlarına, hakaretlere karşı yasal sürecin avukatlarım tarafından başlatıldığını kamuoyuna bildiririm" ifadelerini kullanarak hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak yasal süreci başlattığını söyledi.

FARKLI GÖRÜNTÜLER DE BULUNUYOR

Kübra Acar'ın Şubat 2024 tarihli paylaşımlarında Umre ziyaretine dair farklı görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaştığı görüldü. Bu görüntülerde iddialardaki gibi kendisini Hz. Meryem ilan ettiğine dair herhangi bir ibarenin bulunmadığı ve olayın muhalif kesimler tarafından farklı aktarıldığı ortaya çıktı.

Kübra Acar

Kübra Acar

Erkan Petekkaya: Güzel bir insan kaybetti önce ben sonra dünya!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya: Güzel bir insan kaybetti önce ben sonra dünya!
Yeni seçim şarkısını paylaşan Murat Kurum sosyal medyayı salladı! "Teşekkürler Uğur Işılak"

İLİŞKİLİ HABER

Yeni seçim şarkısını paylaşan Murat Kurum sosyal medyayı salladı! "Teşekkürler Uğur Işılak"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0