Yeni seçim şarkısını paylaşan Murat Kurum sosyal medyayı salladı! "Teşekkürler Uğur Işılak"

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un seçime sayılı günler kala yaptığı yeni paylaşım sosyal medyayı adeta salladı. Kurum'un paylaştığı Uğur Işılak'ın yeni seçim şarkısı büyük beğeni topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Seçime günler kala ünlü sanatçı Uğur Işılak'tan Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum için yeni seçim şarkısı geldi. Her eseri büyük beğeni toplayan Işılak'ın söz ve müziği kendisine ait olan yeni eseri kısa sürede binlerce izleme aldı ve büyük ilgi görerek beğeni topladı.

"MESELE İSTANBUL"

Yeni seçim şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan Kurum paylaşımına "Mesele İstanbul. Teşekkürler Uğur Işılak" notunu düştü. Kullanıcılar büyük beğeni toplayan eser için "Her zaman ki gibi çok güzel olmuş, Bayıldım çok güzel, Mesele İstanbul, Murat Kurum kazanacak, İstanbul kazanacak." yorumlarını yaptı.

"Ben Hz. Meryem" iddiaları ortalığı karıştırmıştı! Gerçek bambaşka çıktı

İLİŞKİLİ HABER

"Ben Hz. Meryem" iddiaları ortalığı karıştırmıştı! Gerçek bambaşka çıktı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0