Yargı dizisi ekranlara veda ediyor! Final tarihi belli oldu

Üç sezon boyunca izleyicisini ekran başına kilitleyen fenomen dizi Yargı'da finale yaklaşıldı. Hikayesiyle beğeni toplayan dizi için final kararı verildi. Dizi sezon sonunda ekranlara veda edecek. İşte Yargı'nın final tarihi...

Yaz sezonunun yavaş yavaş gelmesiyle kış sezonunu yavaş yavaş kapatan bazı diziler sezon finali ya da final yapma kararı almaya başladı. Final kararı alan dizilerden biri de başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın gibi isimlerin yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı oldu. Ay Yapım imzalı dizi son bölümün ardından 2 haftalık yayın arası vermişti. "İntikam hırsıyla döşenmiş bu yolun sonu nereye varacak?" ön sözlü yeni bölümü 14 Nisan'da yayınlanacak dizi 3 sezondur süren ekran yolculuğunu noktalayacak.

Yargı dizi

Yargı dizi

Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERYargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor?

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında oluşturduğu etki nedeniyle Ay Yapım'ın prestij projeleri arasında yer alan ve hikayesiyle 3 sezondur izleyicileri ekran başında tutmayı başaran dizi planlamalarda yeni bir değişiklik olmazsa 95. bölümüyle ekranlar veda edecek. 95. bölümüyle yani mayıs ayının son haftası final yapacak dizi ile ilgili alınan final kararı izleyenleri ise üzdü.

Yargı final

Yargı final

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aynı sahnede yer alan Demet Evgar ve Taner Ölmez önce düet yaptılar sonra halay çektiler!

Barış Manço'nun Bugün Bayram şarkısının hikayesi! Neşeli şarkının hüzünlü öyküsü

İLİŞKİLİ HABER

Barış Manço'nun Bugün Bayram şarkısının hikayesi! Neşeli şarkının hüzünlü öyküsü
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Kalitesizlik 3 hafta önce

Şükür Ayırana böyle gereksiz yere zorla dizlerim uzatılması çok çirkin Kore dizileri ne kadar güzel 2 ay sürüyor standart hepsi 16 bölüm bitiyor Haftada iki gün 8 hafta konuyu doğru düzgün dağıtıyorlar haftalara baymadan zırvalamadan dozunda bitiriyorlar örnek alın azıcık