KADEM Bayram Karavanı yola çıktı!

'Asrın Felaketi' olarak adlandırılan deprem felaketinde ilk günden itibaren tüm imkânlarıyla bölgede görev alan KADEM, depremden etkilenen afetzedeler için Ramazan bayramında da seferber oldu. 'Gün Dayanışma Günü' diyerek yola çıkan KADEM, Bayram Karavanı ile depremzedelerle bayramlaşacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen ve ardından 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki büyük deprem felaketinden etkilenen afetzedeler için o günden bugüne çalışmalarını sürdüren Kadın ve Demokrasi Vakfı KADEM, bu sene Ramazan bayramında da afetzedeler için çalışacak. Bayramın ilk günü Kahramanmaraş Baykar Konteyner Kent, ikinci günü Hatay Üsküdar Konteyner Kent’te olacak olan KADEM Bayram Karavanı, depremzedelerle bayramlaşmaya gidecek. 

"DAYANIŞMANIN EN ÇOK HİSSEDİLDİĞİ ZAMANLAR..."

'Bayram demek; yüzlerin güldüğü, uzakların yakın olduğu, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en çok hissedildiği zamanlar demek…' diyerek yola çıkılan bu projede KADEM Bayram Karavanı, Çay Saati sponsorluğunda deprem bölgesinde hizmet verecek. Bayramın ilk günü Çarşamba Saat 11:00/17:00 saatleri arasında Maraş'ta, 11 Nisan Perşembe günü ise Hatay’da çay, kahve ve çikolata ikramıyla depremzedelerin bayram sevincine ortak olacak. 

KADEM Bayram Karavanı

KADEM Bayram Karavanı

Kadın ve Demokrasi Vakfı KADEM, kurulduğu 8 Mart 2013 tarihinden bu yana kadının onuru ile yaşayabileceği güvenli bir toplum ve adil bir gelecek için 11 yıldır çalışıyor.

KADEM Bayram Karavanı

KADEM Bayram Karavanı

KADEM, bölgeye ulaştırdığı ayni yardımların yanı sıra, depremin üçüncü haftasından itibaren Kahramanmaraş ve Hatay’da kurduğu Kadın Destek Merkezleri ile bölgedeki kadın ve çocukların psiko-sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0