Akıllara durgunluk veren olay: 15 yıl boyunca komşusu emekli maaşını çaldı!

96 yaşındaki Olga Bogdanova yıllar sonra itirafıyla herkesi şaşkına uğrattı. Yaşlı kadının, 15 yıl boyunca emekli maaşının komşusu Galina Barashneva tarafından çalındığı ortaya çıktı.

Rusya'da yaşayan 96 yaşındaki Olga Bogdanova isimli kadın 15 yıl boyunca emekli maaşının komşusu tarafından çalındığını söyleyerek gündeme bomba gibi düştü. Akıllara durgunluk veren olayda yaşlı kadının kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılmasıyla her şey gün yüzüne çıktı.

ÇALDIĞI PARA DUDAK UÇUKLATTI

Mynet'te yer alan habere göre; Yaşlı kadın Olga Bogdanova, komşusu Galina Barashneva'nın 21 bin 700 sterlin (yaklaşık 888 bin TL) parasını çaldığını iddia etti. Ulusal bir TV programı onun durumunu haberleştirince polis ve savcılar devreye girerek olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Komşu Barashneva polis tarafından gözaltına alındı.

"EVİMDE YILLARCA ESİR TUTULDUM"

Rusların 2. Dünya Savaşı dediği 'Büyük Vatanseverlik Savaşı' gazisi Olga, yerel basına yaptığı açıklamada, "Bir yıldır yıkanmıyorum. Saçlarım uzundu ama komşum alıp kesti. Su olmadığını söyledi. Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca 96 yaşındaki kadının ısıtma olmadığı için kışın ısınmak için paltoların ve battaniyelerin altına sığınmak zorunda kaldığı evinin pencerelerinde cam yerine plastik torbaların olduğu belirtildi. Nemli bir odada kırık bir yatağa bağımlı halde yaşayan 96 yaşındaki kadın sağlık ekipleri tarafından sedyeyle hastaneye götürüldü.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Mehmet 2 ay önce

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Memet 2 ay önce

İnsanın dini,dili,ırkı ne olusa olsun allahın yarattığı canlı ve bir insan burda allah rızası için en iyi şekilde bakılması gerekir ancak bakma imkanın yoksa devlete haber edip devletin sıcak kollarına ve bakımına bırakmak gerekir ki bu insan mağdur olmasın gayrı müslüman olsan dahi insanda vijdan olması gerekir insan bir hayvana dahi bu şekilde muamele yapamaz Allah isla etsin

adilane 2 ay önce

rusya da yaşayan ve rus vatandaşı.. neden sterlin hesaplamışlar maaşını..!