Zararını kanıtlamak için 1 ay boyunca McDonald's yemişti! Morgan Spurlock hayatını kaybetti

Fast-food yiyeceklerin zararları hakkında bir çok belgesel çeken belgeselci Morgan Spurlock, 53 yaşında kansere bağlı komplikasyonlar sonucu yaşamını yitirdi. Ailesi, ünlü ismin ölümüne ilişkin açıklama yaptı.

McDonald's belgeseli "Super Size Me" ile Akademi Ödülü'ne aday gösterilen film yapımcısı ve eski CNN sunucusu Morgan Spurlock'tan acı haber geldi.

Fast-food yiyeceklerin zararları hakkında bir çok belgesel çeken Morgan Spurlock, en çok Amerika'nın fast food ile ilişkisi üzerine ulusal bir tartışma başlatan "Super Size Me" ile tanınıyordu.

Belgeselde 1 ay boyunca sadece McDonald's ürünleri tüketen ve sağlığında ciddi sorunlar yaşayan ünlü ismin, önceki gün New York'ta "kansere bağlı komplikasyonlar" sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Spurlock'ın kardeşi Craig Spurlock, yaptığı açıklamada "Morgan sanatı, fikirleri ve cömertliğiyle insanlara çok şey sundu. Dünya bir yaratıcı dehayı ve özel bir insanı kaybetti. Onunla çalışmış olmaktan gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Can Bonomo tepkilere yanıtsız kalmadı! Oğlu 'baba' yerine 'Can' diye hitap etmişti

Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Talebi reddedildi

İLİŞKİLİ HABER

Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Talebi reddedildi

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0