Rüzgarlı Tepe 106. bölüm fragmanı yayınlandı! Berna'nın gelişi neye sebep olacak?

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe", son bölümüyle izleyenleri ekran başına topladı. Kanal 7 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Rüzgarlı Tepe'nin son bölüm fragmanı ise heyecanla bekleniyordu. İşte, merakla beklenen "Rüzgarlı Tepe" 106. bölüm fragmanı...

Kanal 7 ekranlarının fenomen dizisi "Rüzgarlı Tepe", sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dizi tutkunlarından tam not alıyor. Her bölüm birbirinden heyecan dolu olayları ele alan başarılı yapım, hafta içi her gün saat 21:20'de izleyenleri ekran başına topluyor. Zeynep ve Halil'in zorluklardan doğan aşk mücadelesini gözler önüne seren diziyi yakından takip eden izleyenler ise fragmanları heyecanla bekliyor. İşte, diziseverlerin favorisi haline gelen 'Rüzgarlı Tepe'nin yeni bölüm fragmanı...

RÜZGARLI TEPE 106. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Eski arkadaş olan Halil ve Berna, her ne kadar iş için bir araya gelseler de bu durum çevresindekilere farklı izlenimler uyandırır. Halil'in ise aklında Zeynep'ten başkası yoktur fakat gelişen olaylar, Zeynep'in farklı anlamasına sebep olur. Berna'nın ortaya çıkışı, Halil ve Zeynep'in aşkına zarar mı verecek?

RÜZGARLI TEPE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Halil ve Zeynep arasındaki ilişki giderek aşk dolu bir zemine oturmaya başlar. Zeynep, zaman zaman Halil'e şaka bile yapmaya başlar. Halil ise Zeynep'e karşı içinde tutamadığı aşkını her fırsatta daha hafifletilmiş sözlerle yansıtır. Halil, Zeynep'le her şeye yeniden başlamak ister.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0