Marmara Adası açıklarında teknesi parçalanan ve hayatını kaybeden yat üreticisi Halit Yukay son yolculuğuna uğurlandı. Yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ gözyaşlarını tutamadı.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
4 Ağustos'ta Marmara Adası açıklarında teknesi parçalanarak hayatını kaybeden yat üreticisi Halit Yukay, 19 gün sonra denizin 68 metre derinliğinde bulunan cenazesinin ailesine teslim edilmesinin ardından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Halit Yukay
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Eşi Rania Stypa Yukay'ın tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Törende gözyaşları sel olurken, sevenleri ünlü iş insanına son görevlerini yerine getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ Halit Yukay
KIVANÇ TATLITUĞ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Cenaze namazı öğle namazının ardından Marmara İlahiyat Camii'nde kılındı. Cenazede zor anlar yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ dakikalarca ağladı.
Halit Yukay'ın cenazesi Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedildi.
İLİŞKİLİ HABER
Burak Hakkı'nın çiftlik hayatı gündem oldu! Gözlerden uzak çiftlik evi gündem oldu
İLİŞKİLİ HABER
Gamze Özçelik'ten eşine büyük jest! Sosyal medyada beğeni topladı
Gülşah Kerimoğlu
Yasemin.com - Şef Editör
Editör Hakkında
Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.
BİR YORUM YAPIN 0