Türk Hava Yolları’nın 12 yıl önce başlattığı Iğdır uçuşlarının tanıtımında yer alan ve o dönem dünyanın en çok izlenen reklam filmi olan 'Hayal Edince'nin oyuncuları, yıllar sonra havayolu şirketinin lansmanına misafir olarak davet edildi.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLETürk Hava Yolları'nın 12 yıl önce başlattığı Iğdır uçuşlarının tanıtımında yer alan ve o dönem dünyanın en çok izlenen reklam filmi olan 'Hayal Edince'nin çocuk oyuncuları Kerim Ardıç, Nihat Küçüksolak, Elvan Büyükdursak ve Oğuzhan Yavuz yıllar sonra havayolu şirketinin misafiri oldu.
2014 yılında izleyiciyle buluşan reklam filminde çocukların sempatik şiveleri ve doğal tavırları, 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kurmuştu.
Aradan geçen zamanın ardından dün gerçekleşen Türk Hava Yolları'nın 500'üncü uçak tanıtımına o reklam filminin minik oyuncuları da davet edildi.
12 YIL ARADAN SONRA BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ
THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat o günün reklam yıldızlarıyla bir araya geldi. Reklam filminin oyuncularıyla sohbet eden Bolat hatıra fotoğrafı da çektirmeyi de ihmal etmedi. Sempatik şiveleriyle çok sevilen reklam yıldızları "12 yıl önce bu reklam filmi bize güzel bir hatıra olarak kalmıştı" diyerek duygularını ifade etti.

"THY DE ONLAR DA HAYAL ETTİ VE BAŞARDIK"
Bolat ise "Bu arkadaşlarımız Iğdır'a Türk Hava Yolları'nın inmesini hayal etti. 2014 yılında bu reklam filmi çekildiğinde filomuzda 274 uçağımız vardı. 12 senede iki katından fazla uçak olacak denilseydi kimse inanmazdı. Ama biz bunu Türk Hava Yolları olarak hayal ettik. Sadece Türkiye'de uçulmayacak şehir kalmasın değil, büyümeyi iki katı olacak şekilde hayal etmiştik. Böyle gençler büyüdüler THY'de büyüdü" dedi.

"BİZİ OKULDAN SEÇMİŞLERDİ, ÇEKİMLER BİZİM KÖYDE OLMUŞTU"
Reklamda yer alanlardan Elvan Büyükdursak ise "Burada olmak gurur verici. Bizi, 500'üncü uçak lansmanına davet ettiler. Çok mutluyuz gurur duyuyoruz. Bizi okuldan seçmişlerdi. 3'ü erkek 1 kız. Çekimler iki ay kadar sürdü. Reklam bizim köyde çekildi, 2,5 ay sonra bitti. İyi bir izlenme olmuştu o zaman gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.
BİR YORUM YAPIN 0