Adnan Oktar'a kötü haber

RTÜK, DEAŞ'ı masum göstermeye çalışan yayını nedeniyle Adnan Oktar'ın A9 TV kanalına müeyyide uygulanmasına karar verdi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 13 Aralık'ta yaptığı toplantıda kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak tanınan Adnan Oktar'ın A9 TV kanalında yayınlanan bir programda, "Terör örgütü DEAŞ'ın Türkiye'deki eylemlerinin, terör örgütü PKK tarafından yapıldığı ve DEAŞ'ın üzerine yıkılmak istendiği, örgüt üyelerinin öldürülmesinin haram olduğu ve örgütün fikirsel sorunu varsa bunun Diyanet İşleri Başkanlığınca bastırılan ve Kur'an-ı Kerim'den sonra temel kaynak olan Buhari, Müslüm, Tirmizi ve Nesai gibi temel hadis kitaplarından kaynaklandığı ifadeleri kullanılarak bu temel eserler ile Diyanet İşleri Başkanlığının töhmet altında bırakılması" konusunu ele aldı.Bu kapsamda, DEAŞ’ı masum göstermeye yönelik yayını nedeniyle, 6112 sayılı Kanun'un 8. maddesindeki "… Terör örgütlerini güçlü veya haklı gösteremez, …" hükmünü ihlalden A9 TV kanalına müeyyide uygulanması kararlaştırıldı.

BİR YORUM YAPIN 36

yusuf 7 yıl önce

Bu kanal acele kapatılmalı islam dinine zarar veriyor bu adam

Toplam 4 beğeni

AKINCI 7 yıl önce

"Senin dinin sana benim dinim bana"

karasulu vatansever 7 yıl önce

Icerigine ve anlatilanlara bakin.hic hayatinizda duydugunuz seyler mi bunlar?3000 km uzakta oturan biri olarak yaninizdaki insanin kiymetini bilin.

Toplam 1 beğeni

Edma 7 yıl önce

Islamiyet o degil o kadinlarda cehennemde onlarla eziyet cekicek onlari izleyip islamin boyle olduğunu sananlarda....

Toplam 1 Beğeni

rahmi 7 yıl önce

neyin kıymetini bilelim bu çıplak kadınlarla pragram yapanımı

Toplam 4 Beğeni

halil 7 yıl önce

din istismarcılarına neden göz yumuluyor

Toplam 7 beğeni

ülkem 7 yıl önce

Hala bu şarlatanı basında reklamını yapıp kanalı kapatmıyorsunuz bu şarlatanın islamiyete nekadar zarar verdigini görmüyormusunuz yeter artık kanalı kapatın her haber yaparkende insanlarla dalga geçmeyin yok rütük yok karar yok madde yeter artık bunu destekleyen bir yerlermi var

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun