Cem Yılmaz deney yaptı! Espriler havada uçtu...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisinin de destek verdiği bir ilkokulun fen laboratuvar açılışına katıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Darıca'da bir ilkokulunun laboratuvar açılışına katılan komedyen Cem Yılmaz, çocuklarla deney yaparak esprileri ile güldürdü.

Cem Yılmaz, laboratuvarın açılmasıyla herşeyin bir anda değişmeyeceğini, çocukların açılan laboratuvarla kendilerini ciddiye alındıklarını hissederek, onların gözlerinde bu ışığı gördüğünü söyledi.

 

Yılmaz, önceden mütevazi bir okulda hayatına başladığını, süslü hayatının olmadığını söyledi.

Açılışın ardından çocuklarla birlikte deney yapacağını belirten Yılmaz, kimyadan uzun zamandır uzak olduğunu, normalde fiziğinin iyi olduğunu söylerek espri yaptı.

Yılmaz, okulun öğretmenlerine, laboratuvarın açıldıktan sonra çocuklar ellemesin, bozmasın diyerek laboratuvarın kapatılmaması ricasında bulundu.

Açılış kurdelesini kestikten sonra Yılmaz, çocuklarla deney yapıp sohbet etti. Cem Yılmaz, deney tüpünün ucunu eliyle kapatarak salladığı sırada PLAT Başkanı İmer, "Aman eline gelmesin" uyarısında bulunarak, "Şu anda içinde asit var, nasipse içinden oksijeni çıkaracağız." dedi. Bunun üzerine Yılmaz'ın "Nasipse mi? Böyle de kimya deneyi duymadım. Mesela yer çekimi var mı? Nasipse var." diyerek laboratuvarda bulunan herkesi güldürdü. 

Laboratuvarda çocuklarla birlikte eğelenerek keyifli anlar yaşayan Yılmaz, tahtaya kendi karikatürünü çizdi. Okuldan ayrılırken çocuklarla birlikte özçekim yaptı.

BİR YORUM YAPIN 0