Tasty'nin baklava tarifi Türkleri çıldırttı

En büyük sosyal medya platformanlarından biri olan Twitter'dadünyaca ünlü hesap 'Tasty'nin yaptığı ‘klasik baklava’ tarifi Türkleri çıldırttı.

Twitter'da Tasty hesabından paylaşılan bir yemek tarifi Türkleri çıldırttı. "Sarah'nın klasik baklava tarifi" başlığıyla paylaşılan bu tarif Türk kullanıcıları aynı görüşte topladı. Baklavanın fırına verilmeden önce yağının fırça ile sürülmesi de alay konusu oldu. Milyonlarca Türk kullanıcı baklavaya hakaret edildiği ve orjinal baklavanın bu olmadığı yazıldı.

Baklavaya şerbet dökülmek yerine fırça ile sürülüyor.

Baklavaya şerbet dökülmek yerine fırça ile sürülüyor.

Baklava videosuna bir tepki de gurme Vedat Milor'dan geldi. Milor videoyu paylaşarak "Sarah bizim coğrafyadan değilse ve buna klasik baklava diyorsa ABD’deki liberalleri “cultural appropriation” protestosuna davet ediyorum. Eğer bizim coğrafyadansa ve buna klasik baklava diyorsa durum daha vahim." şeklinde yorum yaptı.

vedat milor

vedat milor

Pratik karaçuval helvası nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Pratik karaçuval helvası nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0