Moon milk nedir? Moon milk nasıl yapılır? Yeni trend moon milk tarifi

Sağlıklı yaşam trendlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Karantina günlerinde uyku düzenimizin bozulduğu şu günlerde hem vücuda sağlıklı hem de lezzeti damaklarda iz bırakacak Moon milk, son zamanların en popüler sağlıklı yaşam trendi. Kahve yerine geçecek olan moon milk nedir? Moon milk evde nasıl yapılır? İşte tarifi:

Sağlığa pek çok faydası olduğu söylenen Moon Milk, aslında uykusuzluk sorunu çekenlerin mucize bir ilacı. Renkli yapılarıyla görsel olarak da cezbedici olan Moon Milk, içinde bulunan ashwaghanda maddesi sayesinde stresi azaltarak melatonin hormonunun salgılanmasını sağlıyor.  Stresli zamanlar uyku sorunu yaşamamıza sebep olabiliyor. İşte bu moon milk uykusuzluğa çözüm olabilecek bir alternatif olarak görülüyor. Hatta uykusuzluk için mucizevi bir içecek olarak tanımlanıyor. Adını belki de ilk kez duyuyorsunuz. Ancak moon milk, sağlıklı beslenme dünyasının yeni yıldızlarından biri.  Hazırladığınız bu içecek o kadar güzel görünüyor ki sosyal medyada paylaşmama olasılığınız ortadan kalkıyor. Moon milk hakkında merak ettiğiniz ve damak lezzetine göre değişik değişik hazırlayabileceğiniz tüm tarifler bugünkü yazımızda.

LAVANTALI VE KAKAOLU MOON LATTE TARİFİ:

MALZEMELER

Süt
Aswaghanda tozu 
Lavanta 
Kakao

VİŞNE BADEM MOON LATTE TARİFİ:

MALZEMELER

Badem sütü
Bal
Vişne suyu 

PAPATYA VE HİNDİSTAN MOON LATTE TARİFİ:

MALZEMELER

Hindistan cevizi sütü
Hurma şurubu 
Reishi tozu 
Kuru papatya tomurcukları 

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0