Dolci nedir ve dolci ne anlama geliyor? İtalyan dolcinin anlamı

Dün akşam MasterChef yarışmasında İtalyan bir menü hazırlanması istendi. Menünün içerisinde yer alan dolci kelimesi de en çok merak edilenler arasında. Dolci aslında tatlı çeşitlerinin yer aldığı bir sunum tabağına verilen isimdir. Şimdi sizlere dolci hakkında detaylı bir araştırmanın sonuçlarını sunuyoruz.

TV 8  ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 9 Eylül Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yarışmacılardan trattoria menüsü için ter döktü. İtalyan şef Danilo Zanna, dolciye ilişkin de konuştu. Dolci teriminin içerisinde birçok İtalyan lezzeti bulunuyor. Peki, Dolci nedir, ne anlama gelir? İşte sorunun yanıtı:

İtalyan menüsünün olmazsa olmazları arasında yer alan Dolci yani tatlı menüsü birçok kişi tarafından merak edilmeye başladı. Tatlı olmadan İtalyan menüleri eksik kalır. Tiramisu'dan pannacotta'ya, cannoli'den gelato'ya birçok farklı tatlı, İtalyan yemeklerinin tamamlayıcısıdır.

Salda Gölü nerede? Salda gölünde ne yapılır? Salda gölüne gidenler

İLİŞKİLİ HABER

Salda Gölü nerede? Salda gölünde ne yapılır? Salda gölüne gidenler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0