Kereviz sapı suyu evde nasıl hazırlanır? Ev yapımı kereviz sapı suyu tarifi

Son birkaç senedir gerek Sosyal medyada gerekse yurtdışı haber kanallarında kereviz sapı suyu hakkında çok fazla yazı ve video görmeye başladık. Başta sporcular ve ünlüler olmak üzere çok fazla kişi tarafından merak edilen kereviz sapı suyu evde nasıl hazırlanır konusunda merak edilen soruları sizler için yanıtladık.

Kereviz sapı suyunun faydaları gerek fotoğraf paylaşarak gerekse Instagram da video paylaşarak devamlı önümüze çıkıyor. Bu kişilerin değindikleri temel husus ise kereviz sapı suyunun cilde iyi gelmesi, karaciğeri temizlediği, sindirim sistemine iyi geldiği ve hatta ve hatta bilinmeyen hastalıklara bile iyi geldiği. Kereviz, sapı ile birlikte satılabileceği gibi sapsız bir şekilde de satışa sunulan bir üründür. Manavlar genellikle sap kısmını ayırarak satsa da sadece kereviz sapı alabileceğiniz yerler de bulunur.  
Kereviz sapı suyu hazırlamanın farklı yöntemleri vardır. İlk yöntem, yalnızca kereviz saplarını katı meyve sıkacağından geçirerek suyunu taze taze sıkmaktır. Hiçbir şey eklemeden kereviz sapı suyunu içebilirsiniz. Ancak, tadını beğenmezseniz veya kereviz sapınız çok fazla değilse, farklı malzemelerle bir araya getirebilirsiniz. 

Kereviz sapı suyu nasıl hazırlanır

Kereviz sapı suyu nasıl hazırlanır

Zeytinyağlı kereviz yemeği nasıl yapılır? En kolay kereviz yemeği tarifiİLİŞKİLİ HABERZeytinyağlı kereviz yemeği nasıl yapılır? En kolay kereviz yemeği tarifi

KEREVİZ SAPI SUYU TARİFİ:

MALZEMELER

1 tutam maydanoz
2-3 adet kereviz sapı
1 adet limonun suyu
3 su bardağı içme suyu

Kereviz sapı suyu tarifi

Kereviz sapı suyu tarifi

En kolay kereviz çorbası nasıl yapılır? Kereviz çorbasının püf noktasıİLİŞKİLİ HABEREn kolay kereviz çorbası nasıl yapılır? Kereviz çorbasının püf noktası

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri blendera ekleyin ve çekin. Elde ettiğiniz karışımı, temiz bir tülbent yardımıyla süzün. Süzdüğünüz kereviz sapı suyunu afiyetle içebilirsiniz.

Önemli Not: Kereviz sapı suyunun faydalarından yararlanmak için günde 1 bardak içmeniz yeterlidir. Aşırı tüketilmesi halinde yararlarından çok vücut için zararlı bir hale gelebilir. Ayrıca ciddi bir kronik rahatsızlığı olanlar, alerjin bünyeye sahip olan kişiler, hamileler, emziren anneler, sürekli ilaç kullananlar ve hassas bünyeye sahip olan kişiler, kereviz sapı suyu tüketmeden önce mutlaka doktora başvurun.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0