En kolay cocostar kurabiye nasıl yapılır? Cocostar kurabiyenin püf noktaları

Hem ıslak hem de Hindistan cevizli bir kurabiye yemek istiyorsanız cocostar kurabiye tarifi tam size göre bir lezzet. Sevdiklerinize hazırlamak için cocostar kurabiye tarifi arıyor ya da cocostar kurabiye nasıl yapılır öğrenmek mi istiyorsunuz? Cocostar kurabiye tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası...

Hindistan cevizinin ve çikolatanın enfes uyumunu herkes bilir. Çay saatlerinin yıldızı olacak, sunumu güzel ve tadı efsane cocostar kurabiye çocukların bile çok seveceği tariflerden. Hindistan cevizi sevenler cocostar kurabiye nasıl yapılır merak ediyor.  Hanımların çay saatlerini renklendirecek harika bir atıştırmalık fikri olmasının yanı sıra evdeki erkeklerin bile ilgisini çekiyor.  Dilerseniz malzemeler ve sosları kendinize göre uyarlayarak yeni tatlar elde edebilirsiniz. Malzemedeki miktarlar daha yumuşak ya da sert kıvamlı kurabiye sevmenize göre değiştirilebilir.

COCOSTAR KURABİYENİN PÜF NOKTALARI

  • Hamur malzemelerinin oda ısısında olmasına özen göstermelisiniz. Unu yavaş yavaş ekleyerek hamuru daha kolay yoğurabilirsiniz. Ele yapışmayan, yumuşak bir hamur elde ettiğinizde un miktarı yeterlidir.
  • Pişen kurabiyeleri ılıdıktan sonra 3-5 saniye şerbette tutup servis tabağına alabilirsiniz.

En kolay browni kurabiye nasıl yapılır? Kakaolu ıslak kurabiye tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay browni kurabiye nasıl yapılır? Kakaolu ıslak kurabiye tarifi

COCOSTAR KURABİYE TARİFİ:

MALZEMELER

Hamuru için;

125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı kakao
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un

kurabiye tarifi

kurabiye tarifi



İç harcı için;

1 yumurta akı
1 çay bardağı pudra şekeri
2 çay bardağı Hindistan cevizi

Şerbeti için;

1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı su

Üzeri için;

Hindistan cevizi

kolay kurabiye tarifi

kolay kurabiye tarifi

Pratik pişmaniye kurabiye nasıl yapılır? Pişmaniye kurabiyenin püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERPratik pişmaniye kurabiye nasıl yapılır? Pişmaniye kurabiyenin püf noktaları

YAPILIŞI

Derin bir karıştırma kabına un hariç hamur malzemelerinin hepsini koyun ve iyice yoğurun. Sonra azar azar un ilave ederek yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde edin.

Ayrı bir kaba yumurta akını, pudra şekerini ve Hindistan cevizini koyup elinizle iyice karıştırın.

Yoğurma işlemi bitince elinize ceviz büyüklüğünde parçalar alın ve içli köfte gibi içini oyup hazırladığınız harçtan koyup kapatıp yuvarlayın.

cocostar kurabiye

cocostar kurabiye

Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 20 - 25 dakika pişirin. Diğer yandan şerbeti için küçük bir tencereye su ve şekeri koyup şekerler eriyene kadar iyice karıştırın.

Kurabiyeler pişince ılık şerbetin içine sıcak kurabiyeleri 5 saniye batırıp çıkarın. Daha sonra üzerini süsleyin. İçlerini çekmeleri için 3-4 saat dinlendirip servis edebilirsiniz. 

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Gülnaz 3 yıl önce

Çok güzel bende yaptım elerine salık