Kahve uzmanı Yunus Çakmak, Avrupa'nın en iyilerini belirledi

Kahve uzmanlarının zirve yarışması olarak bilinen Hollanda Barista Şampiyonası’nda bir Türk ilk defa jürilik yaptı. Kendisi de bir kahve uzmanı olan Yunus Çakmak, Avrupa’dan gelen yarışmacıların yaptığı birbirinden ilginç kahveleri değerlendirdi.

Yunus Çakmak bu yıl  5’incisi düzenlenen Holllanda Barista Şampiyonası’nda jüri üyesi oldu.  Alanındaki en iyi turnuvalarından biri olarak kabul edilen yarışmada onlarca barista, jüri üyelerini etkilemek için hünerlerini sergiledi. Türkiye’nin en iyi baristaların’dan biri olarak gösterilen Kahve Uzmanı Yunus Çakmak’ın değerlendirmeleriyle damga vurduğu şampiyona, başarılı bir organizasyon olarak kahve severlerin büyük ilgisini çekti.

Yunus Çakmak bir Türk olarak barista şampiyonasına davet edildiği için gurur duyduğunu söyledi. Çakmak” Ülkemi temsil ettiğim için mutluyum. Bu turnuvalarda daha çok yer almalıyız. Kahve bizim geleneğimizin önemli bir parçası. Kahve sektöründe söz sahibi olmak için benzer organizasyonların ülkemizde de düzenlenmesi gerekir” dedi.

63. Grammy Ödülleri 2021 kazananları belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

63. Grammy Ödülleri 2021 kazananları belli oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0